1. Как да поръчате?

Обикновено клиентът може да поръча нашите продукти на платформа Alibaba или да се свърже с нас по имейл. След получаване на вашето съобщение, нашите продажби ще ви потвърдят за спецификацията или други необходими неща, тогава нашите продажби ще Ви изпратят фактура за проформа, която ще съдържа подробности за Вашата поръчка и банкова информация с печат и подписан от мениджър.

2. Как да платя?

Приемаме плащането чрез ESCROW, T / T (банков превод) и Western Union, дори Paypal или кредитна карта и акредитив. Моля, попитайте ни предварително за подробностите.

В рамките на 2-4 работни дни плащането ще бъде прехвърлено в сметката ни.

3. Как да доставяме малки поръчки?

След като сте платили, ще знаете времето за доставка от нашата официална фактура, пакетът ще бъде изпратен или доставен в рамките на това планирано време. ние често организираме доставката чрез DHL, UPS, Hong Kong Post, China Post или EMS. DHL international express е предпочитаният ни метод.

Също така можем да изберем други начини в случая на искане на клиента; тя също така е на разположение за изпращане на пакета по назначен спедитор или го вдига чрез превоз на товари.


· Скоростна експедиция: 2-4 работни дни чрез DHL Express до САЩ, Европа и Азия

· Стандартен корабоплаване: 4-8 работни дни чрез DHL Express в Южна Америка и Африка

· Въздушна поща: 10-30 работни дни