Бебешки шапки с лъкове

Подробна информация за този продукт СНИМКИТЕ НА НАШАТА ФАБРИКА Нашата компания, специализирана в производството на продукти по-долу Нашата услуга !!! Как да добавите логото си Защо се нуждаем от шапки? 1. Топло и студено за косата: Главата се нарича "размяната на всички Янг". Медицински изследвания установиха, че ...

Информация за продукта

Подробна информация за тези продукти

име

плетене чорап

материал

Други материали също са на разположение, като например
Памук, вълна, акрил

размер

Всеки размер може да бъде на разположение като изискване на клиентите

Характеристика:

Меко и привлекателно. Комбинирайте топлината със стил с някоя от нашите шапки. Изберете от готовите си дизайни или споделете своя дизайн с нас, за да направите свои собствени персонализирани продукти. Ще ви държи топла и на тенденция с умни или случайни облекло.

цвят

като снимката или поискате

Отпечатване на лого

Бродерия, копринен екран или трансфер на топлина или модел на складиране

MOQ

500бр. / Дизайн

натъпкан

Обикновена поли чанта

порт

Нингбо или Шанхай

Време за доставка:

Ние се стремим да завършим всяка поръчка в рамките на 30-45 дни, Националните празници не издържат

Примерно време

5-7 дни

плащане

T / T, 30% депозит, 70% салдо, платено преди доставката


СНИМКИТЕ НА НАШАТА ФАБРИКА

image001.jpg

image003.jpg

image005.jpg

image007.jpg


Нашата компания, специализирана в производството на продукти по-долу

3.jpg

4.jpg


5.jpgНашата услуга !!!

image011.jpg


Как да добавите вашето лого

1.jpg

2.jpg


Защо имаме нужда от шапки?

1. Топло и студено за косата:

Главата се нарича "размяната на всички Янг". Медицински изследвания установи, че стационарното състояние не носят шапка, когато температурата на околната среда е 15 ℃, топлината от главата загуба на човешкото тяло 30% от общото количество топлина, 4 ℃, 60% от общите калории. Ако главата е студена, може да причини цереброваскуларна контракция, леко усещане за замайване, главоболие, циркулационен и храносмилателен космен фоликул на скалпа или да причини метаболитни нарушения, водещи до хранителен дисбаланс на косата или много косми попадат естествено. Сериозните също могат да причинят някои заболявания да патронизират. Може да се види, че в студената зима, главата и други части на тялото, също трябва да се запази топло и студено.


2. Противопрах и анти замърсяване на косата:

Зимният вятър, прахът, особено в днешната ера на замърсяване, става все по-сериозен, когато косата се разбива неправилно невидима в същото време, в горната част на микробите на косата на главата и оцветена с мърсотия като пясъчна хартия върху чакъла, върху кожата на главата си, в ежедневния гребен на косата и вашите действия, увеличавате триенето между гребена, косата и косата. Микробите, които не се виждат с невъоръжено око, могат да причинят на скалпа ви да растат бактерии, което може да причини кожна фоликуларна инфекция, която пряко засяга жизнената среда и качеството на косата. Триенето причинява косата да се издига на повърхността на косата, повърхността на косата ще стане груба и това ще доведе до разцепване и разрушаване на косата. По това време, носете удобна модерна шапка, подобно на косата да носите рокля, която е красива и защитава функцията, ефективно спира нахлуването на мръсотия и микроби.

3. Защитете косата си от радиация:

Мнозина обичат красивата дама през летните въоръжени мерки за защита от слънцето, особено в цветния чадър, се предотвратяват да се наслаждават и да показват любовни чувства, но често пренебрегват силата на слънцето през зимата, когато ходите също винаги гонят слънцето. Всъщност, тъй като въздухът е сух и чист през зимата, UV проникването на слънце не е ниско, така че е невъзможно леко да се вземе зимно слънце. Прекомерното излагане на слънце все още трябва да се предотврати. Така че, за да избегнете вредата от ултравиолетовия лъч, изберете стил и цвят, за да съответства на шапката с дрехите, а не навън е модерен и практичен умен метод.

4. Когато косата е задържана, косата е намалена:

В допълнение към горните три, има по-важна причина, поради която шапките са толкова популярни. Това е опростяване на бюрокрацията. Веднъж се нуждаят, на свой ред, моделирането на "игра" продукт може да спести не, малко шапка не може послушни косата честно ограничение на върха на главата и страните, и двете намалява продукта, за да увеличи тежестта на моделиране на косата, и опитоми палаво бебе "коса", защо не?


Запитване