Какво е пенирани памучни? Каква е разликата с обикновен памук

- Sep 05, 2018-

Пениран памук - по-къси влакна (около 1 см или по-малко) в памук влакна се премахват от памучен, оставяйки по-дълго и чист влакна. Качеството на прежди от пенирани памук е по-добре. Тъкани от пенирани памучни прежди имат високо ниво на качество в текстура, миене и трайност. Пенирани памучни се отнася до процеса на добавяне на деликатни пениране в процеса на предене, която е да се пита по-къси нишките и отстраняване на примеси в памук да направи гладки прежда, което прави памук по-трудно и трудно. Когато топката е повдигнат, качеството на памука е по-стабилна.


Изработка

Combing и кардиране се отнасят към процеса на памучна прежда. Вълна памучна е гладко и плавно, и на повърхността на плата е плосък и е не neps. Ефектът на боядисване също е добро.

Произхожда от Обединеното кралство, Оксфорд, известен също като Оксфорд. С произход от Обединеното кралство, традиционните пенирани памучни тъкани, кръстен на Оксфордския университет, Оксфорд плат започва около 1900. Фина пенирани high-count прежда се използва като двойна warp, и дебели вътъка прежди е преплетени с плоски структурата на вътък тегло.


В сравнение

"Обикновен памук" контраст: пенирани памучна кърпа е гъста, мека и твърда. Препоръчително е да използвате и двете "под наблюдение" и "тъч" методи за идентифициране на обикновен памук и пенирани памучни. Бившият метод е да се сложи един слой от памучен плат на ръката и след светлина е облъчена, пенирани памучни е много здраво, и сянката на ръка не се вижда след пропускливостта на светлината; Напротив, обикновените памучна кърпа не е достатъчно висока, контура на ръката е неясно видими [1]. Що се отнася до начина на отличителни чрез докосване това е всъщност дали структурата на памучен плат е мек и твърд.

"Естествен памук" сравнение: най-често срещаните контраста се сравнява с чист памук. Много търговци използват материала на пенирани памучни като памук за насърчаване. Поради това в конвенционалните плат, естествени Тъкани памучени е плат с-висок афинитет към човешкото тяло. Характеристиките на характеристиките на контраста са били каза по-горе и най-важните точки на недостатъците, 1 пенирани памучни е относително чист памук, бедни влага и чист памук; 2 Когато облечени плътно прилепнали дрехи, на външен вид е по-добре, комфорт е лошо.


характеристика

Добра хигроскопичност, гладка, удобни за износване, лесни за измиване и сухо, дезодорант, пот и влага!