Предимствата и недостатъците на чорапите от бамбукови влакна

- Jun 29, 2018-

Какви са ползите от чорапите от бамбукови влакна?

1, бамбукови влакна чорапи пот, дишащ ефект е добър, лятото има добър дезодориращ ефект.

2, за да се предотврати фут атлет, бамбукови влакна чорапи може да убие повечето от краката бактерии, да се предотврати разпространението на фут атлет и други бактерии. На второ място, кракът на спортиста се дължи до голяма степен на чувствеността на крака. Проницаемостта на въздуха и ефекта от втриването на влагата на чорапите от бамбукови влакна е много добра и е много добра за възпрепятстване на растежа на бактериите.

3, топло и здраво, чифт добри чорапи от бамбукови влакна на крака могат да играят много добра защита, особено уязвимите части, като например спортното крак, зимата може да играе топъл ефект.

Недостатъци на чорапи от бамбукови влакна

1, избледняват, за да се запазят природните особености и функции на опазване на околната среда, тъкани от бамбукови влакна се използват растителни бои, устойчивост на цвета от химически петна, първото измиване ще избледнее, по-концентриран цвят, по-сериозно обезцветяване.

2. Абразивната устойчивост, базирана на характеристиките на производствения процес на продуктите от бамбукови влакна, нейната устойчивост на абразия не е добра с памучните тъкани, толкова по-голямо е съдържанието, толкова по-удобно е да се използва, толкова по-малко е устойчивото на износване, по-лесно е да губят прежди от памучни продукти, а животът не е дълъг памучен плат.

3, там е измиване не е удобно, бамбукови влакна тъкани не трябва да бъдат принудени да отидат назад и напред, чиста вода може да бъде внимателно изсъхнала суха, не навлажнена във вода за дълго време, по-малко измиване доставки, за да се избегне излагането.