Да новородени носят чорапи?

- Apr 16, 2018-

Тъй като развитието на различни органи на новороденото не е достатъчно зрял, корекция способността на температурата на тялото е лошо, особено в студената зима. С растежа на детето способността му да се движат повече и повече, в редица дейности също се увеличи, облечен чорапи може да намали или да се избегне увреждане на кожата и палеца на крака на детето. В същото време, защото повече експозиция на външната среда някои мръсни неща лесно нападне деца през деликатната кожа и Нежната кожа на бебето, увеличи възможността на инфекция и чорапи може да играе ролята на защита. Родителите трябва да обръщат внимание на бебето избор на хлабав меки чорапи, така че да не влияе на нормалното развитие на детското краче.

Бебето трябва да има 4 вида на чорапи

(1) skidproof чорапи. Крак с мека гума модели бебешки чорапи е срещу хлъзгане чорапи. Защото на бебето центъра на тежестта не е стабилна и обича да тичам и скок, това е лесно да попаднат на гладка етаж, така че е необходимо да носите добавки срещу чорапи.

Добавки срещу чорапи са извън чорапи и се опитайте да не носят в обувките. Износване мека подметка обувки, когато има обикновени носят чорапи. Килими и BB пяна подложки да се предотврати хлъзгави.

Тънки памучни чорапи. Летни бебешки чорапи. Тънки памучни чорапи следва да обърне внимание на избора на цветове, и най-добрата селекция на цвят не е подходящ, защото изпотяване може да предизвика цвят блокове, за да decolorization. По-прости чорапи са, толкова по-висок коефициент на застраховка.

(3) чист памук чорапи: пролет и есенния сезон. На тънки и дебели памучни чорапи.

(4) вълнени чорапи / кашмирени чорапи. Бебе чорапи може да има някои еластичност, тоест, малък брой съставки, ликра, но основните компоненти трябва да се вълна и памук.