Как да изберем шал в различни сезони

- Apr 16, 2018-

Пролетен ден - коприна

Коприната е най-често използваният материал за производство на шалове. Копринените шалове, направени от този материал, не само блестят на очарователния блясък, но и имат естествени бръчки. Те изглеждат естествени и красиви. Носенето на такъв копринен шал, за да присъства на официалния повод, вече не е подходящо. Елегантният и великолепен копринен шал виси на гърдите. Тя е стабилна, но не и липса на усещане, но красива, но не флиртуваща, мълчаливо показва твоите нежни чувства.


Копринените естествени влакна са без статично електричество в суха и ветровитна пружина и имат добра топлоизолация и еластичност. Освен това, меката му грижа го прави абсолютно невидима при оформянето на различни форми и аз вярвам, че тя ще бъде предпочитана от вас. Въпреки че този шал може да се мие и у дома, но ти харесва шал, по-добре да го изпратиш на професионално пране. Освен това, не забравяйте, че копринените шалове могат лесно да се консумират от червеи, когато се съхраняват.


Летни дни - коноп

През лятото, бельото от бельо от коприна стана най-приятният избор на Жаклин, и нищо друго не можеше да разкрие благородния и изискан темперамент по-добре от бельото от копринен шал. Този материал носят шалове, които се чувстват освежаващо и всяка лятна колокация се развива много лесно. Ако се случи да бъдете OL в климатизирана среда, спално бельо е по-скоро като "моден бодигард", красив и способен да устои на нараняванията на врата и рамото на климатика.

Бельото от естествена коприна са лесни за сгъване, но естествените им гънки са по-романтични и аристократични. При съхранение внимателно трябва да сгънете шаловете и да не ги натискате с тежки предмети, за да не се получат мъртви бръчици.


Есенно време - памук

През есента прохладно постепенно памучният шал е най-интимният и удобен избор за Жаклин. Памучните шалове могат да ви помогнат да устоите на есенния вятър, а леките му тъкани няма да скрият чара под тежки материали. Тази характеристика създава етап за памучни шалове, показващи стила на свободното време. Ето защо, независимо дали става въпрос за събиране на игра или приятел, памучният шал е добър избор за вас.

Трябва да се отбележи, че памучните шалове, боядисани с билкови багрила, са изчезнали, когато са измити, така че те не трябва да се смесват с други дрехи, за да се избегне боядисване.


Студена зима - Пашмина

Пашмина е смисълът на персийската вълна, която е по-напреднала от Кашмир, която често чуваме, и по този начин по-мека и топла, а отоплителната й функция е осем пъти по-голяма от тази на обикновен вълнен шал. Пашмина е най-тънкият, мек и топъл материал в света. Тя идва от коза (Capra Hircus), която е уникална за планинската област Хималаите на 4500 метра над морското равнище, особено от рамото и корема на овцете, така че е особено копринено. След почистване тази вълна трябва да се изтъркава ръчно в тънки, почти флуороскопични прежди, а след това 30% от коприната като вътък и 70% от пашмината прежда за основата, ръчно изтъкани в шалове, а след това избелване и боядисване. Ако добавите модел на ръжда, ще ви отнеме една година, за да направите шала. Изработеният шал Pashmina е лек, елегантен и лесен за носене. Това е най-скъпият моден бодигард, което прави жените елегантни и естествени в студена зима.

Шалове благородни пашмина трябва да се поддържат чисти при носене. Използвайте мека четка леко четка главата по посока на електростатичния латентен прах може да бъде отстранена, както и предотвратяване на молци, плюшените Shun Fu. Ако сте оцветени с петна, измийте го навреме. Трябва да се обърне внимание на светлинния засенч, за да се избегне избледняване на цветовете.