Поддръжка и правилното почистване на чорапи

- Sep 05, 2018-

Чорапи са малък елемент, но всеки ще го носите. Някои хора не обичат да се мият си чорапи. Когато те преминават през, те ще ги изхвърляте. Те се чувстват потни, те са неудобни за почистване, и те не може да премахне вкус.


След като хората ходят, краката им ще пот, особено през лятото, много хора правя не е като да се носят сандали, носенето на други обувки може да се избегне носенето на чорапи, но също така неизбежно изпотяване причинено от пот. Ви научи някои правилни начини за почистване си чорапи, така че не е нужно да се притеснявате за почистване си чорапи.


Някои хора носят чорапи поради тежка миризма, причинена от изпотяване под краката. Те не могат да премахват вкуса със сапун и овлажнител. В действителност при измиване чорапи, използвайки някои оцет да се измие може да премахне миризма и също се стерилизира. ефект. Оцет, самата също така премахва умората. Хората пеша прекалено много, има болка в краката си и може да използвате и оцет за потапяне краката си.


Обикновен памук чорапи трябва да се променя често. Потопете ги в чиста вода за около 2 часа всеки път. След това използвайте топла вода и сапун за премахване на замърсявания на чорапи.


Чисто чорапи, изкуствени копринени чорапи, найлон чорапи, и т.н., също се измиват внимателно със сапун при пране, не използвайте прекалено много сила, чорапи трябва да се изсушат след измиване, не излагайте на слънцето или сухи.


Когато са измити вълнени чорапи, сапун трябва да се разтопи в горещата вода. След водата се охлажда, слагам на чорапи и леко ги Разтрийте с ръце. За чорапи и чорапи с повече мръсотия може да унищожи сапун. Могат да бъдат измити, чисти. След чорапи са измити, ги изплакнете с вода, леко суха, виси на хладно и проветриво място или ги покриват в слънцето с бяла кърпа.


Тези методи може ефективно премахване на замърсявания от чорапи, почистване почистване и удължи живота на чорапи.