Принципи за закупуване на спортни чорапи

- Sep 05, 2018-

Не можете да носите маратонки бос за всеки спорт, дори ако сте само на 10 минути пеша. Често след топка игра или физическо възпитание клас установено е, че стъпалото е носен от кръв, и освен възможността, че обувките не са подходящи, също така е важно да се носят чорапи неправилно.


Първо в избора на материали, трябва да изберете чист памук текстура. Чист памук материал е мек, абсорбира пот и се чувства удобно да се носят, особено в излети. Недостатък е, че памук не е много мокра. След памук е мокра, това е много бавен. Ако това се извършва в продължение на много дни в дъждовно лято, опитайте се да не носят памучни чорапи.


Второ еластичността на спортни чорапи е по-добре. Добър еластични чорапи не позволява плъзгане. Чорапи с беден elasticity са агломерирани след измиване, причинявайки чорапи да деформира и частите да е неравномерен. Хората ще се чувстват краката по време на тренировка. При закупуване на чорапи, е необходимо да се види дали еластични влакна на кръста на чорапи (Ruokou) са прекъснати. Ако те почивка, те не трябва да бъдат закупени.


Трето спортни чорапи не са дебели колкото е възможно. Необходимо е да се реши дали изтъняване е дебела или не в зависимост от конкретните обстоятелства. Общо казано тези, които са предразположени към изпотяване трябва да изберете малко по-дебел; в противен случай изберете една малко по-тънки. Някои спортове като бадминтон, чорапи са твърде дебели, за да отрази смисъл на крак, така че купуват по-тънка. В допълнение ако глезена е контузен, вие трябва да носят дебели чорапи да оправя и защита на глезена.


Четвърто, специални елементи носят специализирани спортни чорапи. Нося специални чорапи, когато участват в някои спортове. Някои силно устойчиви елементи, като например футбол и чорапи, имат висока талия. Целта е да защитите прасец. Тя не трябва да се игнорират по време на тренировка.