Чорапите се класират, стандартните чорапи от висок клас

- Sep 05, 2018-

На първо място, трябва да има мат, т.е. трябва да има кръг като кърпа в долната част на чорапа, така че се нарича terry. Основната роля на цикъла е да се увеличи еластичността между обувката и стъпалото. В същото време също така напълно увеличава площта на материала на чорапа в контакт с въздуха, така че да има по-добро вливане на влага.Височината, плътността и местоположението на цикъла трябва да бъдат различни за различните движения на интензитета. При високопланинско алпинизиране или ходене на дълги разстояния трябва да има бримки по стъпалата на краката и краката, а височината и плътността на веригите са най-високи, така че краката могат да бъдат по-добри и по-изчерпателни. защита.На второ място, трябва да има фиксирано количество еластично фиксиране върху дъгата на чорапа, така че чорапите да могат да бъдат добре прикрепени към краката. Когато мозъкът на човека докосне земята, ако е нормално, арката на крака се докосва поне до земята. При ходене, арката е подложена на най-малко триене. В същото време това е средата на целия морски език. Най-подходящо е да го оправите. , Еластичното фиксиране не може да бъде прекалено стегнато, прекалено стегнато ще повлияе на кръвообращението и не може да бъде твърде свободно, в противен случай няма да играе фиксирана роля, чорапите ще се носят на краката.


В допълнение, пръстите и петата на чорапите трябва да бъдат удебелени, силата на петата е най-голяма и пръстите са относително слаби, е необходима специална защита. Снаждането на върха на петите и на чорапната част на чорапа трябва да е плоска и да не се нанижава, в противен случай лекото носене на крака е лесно.


Изборът на чорапи е много важен за нас. Когато избирате, не забравяйте да разберете конкретната ситуация и да направите своя избор.