Какви са ползите от чорапите с пет пръста

- Sep 05, 2018-

1. Чорапите с пет пръста имат предимствата на здравето и модата. Напълно красива, стилна, модерна и индивидуална;


2, приятели с онихомикоза, носещи пет пръста чорапи могат да бъдат много добри, за да се предотврати взаимна инфекция между пръстите на краката!


3, предимството на носенето на чорапи с пет пръста е, че пръстите на краката няма да навредят, така че всеки пръст да може да се движи свободно, да намали свиването между пръстите на краката и да стимулира кръвообращението;


4, носещи пет пръста чорапи могат да използват характеристиките на памука, за да смучат пот между пръстите на краката, така че въздух поток между пръстите на краката, ефективно предотвратяване на миризма на краката, спорт на крак!


5, най-общо казано, потта и кожната кожа и бактериите, просто добро място за размножаване на бактерии! Ако носите чорапите с пет пръста, потта ще бъде напълно погълната от чорапите с пет пръста, вместо да остане между пръстите на краката и пръстите на краката. Разбира се, шансът на краката на Хонг Конг е по-малък!


6 чорапи с пет пръста също имат ефект на запазване на топлината, според теста: стъпалото на чорапите с пет пръста, носещи обикновени чорапи след цял ден, температурата е напълно различна.


7. Носенето на чорапи с пет пръста може да намали силата на смачкване на чорапите, като по този начин увеличи устойчивостта на износване на чорапите и увеличи живота на чорапите;


8, ефектът на масажиране на периферните кръвоносни съдове между пръстите на краката, стимулира кръвообращението, намалява удебеляването на кожата, лезиите на краката и други кожни заболявания на стъпалата;


9, коригирайте пръстите на краката, гъвкавите, удобни и естествени пръсти, които могат да помогнат на децата да предотвратят деформация на пръстите след раждането.