Какви са основните суровини за производство на чорапи?

- Jun 29, 2018-

1. combed памук и кардиран памучен

Всички памук.

В сравнение с пенирани памучни и кардирана скоби, къси влакна и примеси са по-малко, влакната са прави и успоредни, прежди са дори и повърхността е гладка, а кардирана памук е груб, има текстура и не е равномерно шарени.


2 нитрил памук принадлежи към смесени прежди (обикновено недостатъците на смесването може да допълни двете суровини), и най-често използваните акрилонитрил съдържание е 30 % от Влакно акрилово и 70 % памук, който е пълен с усещане, е по-износоустойчива от памук, и има светъл цвят и уравновесеност. Тя също има функцията на усвояване пот и обезмирисяване памук.


3. мерсеризиран памук Mercerized памук е мерсеризиран памук. Благодарение на киселинно устойчиви характер на памук, памук влакна се третират в определена концентрация на разтвор на натриев хидроксид, влакна разширяване в напречна посока, така че използването на напречно сечение става кръг, естествени превръщането изчезва, така че влакна показват обща блясъка на коприна, докато се разширява да даде стречинг, до известна степен, може да промени вътрешната структура на влакното, подобряване влакна якост, повече с характеристиките на усвояване пот на памук, себе си, носят хладен въздух, се прилагат четири сезони.


4. буби коприна памук и памучни смесени, меки на пипане, повече пот абсорбиращ от памук, еластичност, по-добре от памук.


5. минерална вата е съставена основно от неразтворими протеини, добра еластичност, пълнота на ръка, силни влага абсорбционна способност, добро топлина задържане, лесен към петно, мека блясък, отлични dyeability поради уникален свиване, така че като цяло трябва да премине през След свивам се доказателство лечение може да бъде гарантирана размера на плата.


6. заек космената нишка е мек, пухкав, топло, добро влага абсорбция капацитет, но ниско съдържание, предимно смесени, делът на често използваните заек коса съдържанието на Зайо косата 70 % найлон 30 %.


7. нитрил вълна акрил, смесени с вълна, окосмена топлината и износването на гумата от вълна, но не абсорбира пот, използвани в зимни стилове.


8. цветни памук естествени цветове, зелени

Тя не изисква изкуствено окраска, избелване и довършителни работи, не съдържа никакви хеви метъл като формалдехид или азо и е известен като втори човешката кожа. Добър пот, антистатично, без пилинг.


9. полиестер е синтетични влакна, често се използва за покриване на еластични влакна и стане дръпнете рамка.


10. найлон синтетични влакна, като полиестер, често се използва за покриване на еластични влакна, и той се използва като дръпнете рамка. Също така понякога се използва като було (найлон е 100 %). Нейната износоустойчивост е особено добър. Тя е на първо място сред общата текстилни влакна, но тя не абсорбира пот и миризма на крака. . Ако е само за тъкане цветя, основно няма да засегне изпълнението на чорап, самата.


11. ликра синтетични влакна, тоест, дръпнете рамка ядро, има характеристиките на висока разтегливост, еластичност и по-добра устойчивост на киселина, алкални, светлина и износване.


Цената франко завод на чорапи се определя основно от производствените разходи на чорапи, производството суровини, технология на производство, производствено оборудване и основните елементи на процеса на операцията.