4 Основни рискове за здравето без чорапи

- Apr 16, 2018-

1. Увеличете риска от травми и инфекции

Кракът носи обувка, за да изложи крака на крака на голям брой кожа. Често е наранено или ухапан от комари, а краката ще бъдат износени от краката. Бактериите във въздуха са прикрепени към кожата и ако кожата има рана, тя може да причини инфекция.


2, кожата е директно "изпечена" от слънцето.

Ултравиолетовите лъчи на слънце могат да стимулират кожата, за да произведат голям брой свободни радикали, да разрушат клетките на кожата, да ускорят образуването на меланин, да накарат кожните пигменти да потънат, да изкривят, да губят еластичност и да намалят съпротивлението на кожата. Данните показват, че кожата на голи крака, носещи сандали, е директно изложена на слънчева светлина, което увеличава риска от рак на кожата.


3, причинявайки кератоза на кожата и дерматит

Краката и обувката често насочват контакт лесно да направят петата, пръстите и други често се свързват с областта на кутикула, толкова по-дебели, по-дебели, увеличаването на появата на мазоли "пашкул" и "пиле око". В допълнение, някои хора ходят в обувки от дълго време. Втриващите части на крака и пръсти са склонни към зачервяване на кожата, папули и блистери. Това се дължи на кожна алергия към кожа и гума и други обувки. Това е контактен дерматит.


4. Лесно е да имате гъбична инфекция

Краката на хората са лесни за пот в горещи дни, без да носят чорапи директно да носят обувки, особено носенето на пластмасови сандали, обувки за пътуване и други дишащи обувки, ще позволят кожата на краката да се напоява директно в пот, а гъбите във влажна и гореща среда е много лесен за отглеждане, ще се появи гъбична инфекция на стъпалото.