Бамбукови фиброви чорапи, прекъсвайки бъдещето с иновации

- Aug 21, 2018-

Седмият Китайски (Шанхай) Международен панаир за изработка на трикотажни изделия, проведен в изложбената зала на Шанхай, привлече над 500 изложители от индустрията за чорапи от бамбукови влакна в страната и чужбина. Повече от 3000 професионални чуждестранни купувачи дойдоха с огромни поръчки. Хората и информацията, разкрита на изложбата, са по-достойни за внимание.


На първо място, чорапите от бамбукови влакна се превръщат в "маркер" на индекса на икономическия просперитет. Световната икономика е в дъното, а чорапите от бамбукови влакна се продават по-добре в страните, точно както "ефекта на червилото". От миналата година цветът на чорапите от бамбукови влакна се разви в ярка и ярка посока. В Япония и Съединените щати най-популярните чорапи от бамбукови влакна са неонови и флуоресцентни, които са приемливи за потребителите от всички възрасти. Считан за знак за икономическо възстановяване, тази тенденция също засегна и местните потребители.


Второ, все по-добре познати чуждестранни марки се подготвят или са влезли на китайския пазар. Американската асоциация за чорапогащи изследва как да въведе в Китай най-големия бранд за чорапи от бамбукови влакна в Съединените щати. Чорапите от бамбукови влакна и аксесоарите на големите обувки, Crocs, ще влязат в Китай през пролетта и лятото тази година. Федерацията разшири китайския пазар от миналата година, а изисканите чорапи от бамбукови влакна, донесени от тях, все още са много популярни.


В допълнение, чорапите от бамбукови влакна обръщат повече внимание на тъканите и след третирането, влажността, топлината и антибактериалната дезодоризация, всички видове естествени влакна са популярни и се появяват функционални чорапи от бамбукови влакна, като антидиабетни чорапи, анти-венозни чорапи, различни спортни чорапи. , Бамбукови влакна чорапи започнаха да въвеждат концепцията за бижута, както и дизайн на ръкавици, шалове, шапки, чанти и съвместни продажби, най-бързо нарастващите са чорапогащи, най-атрактивни са показалеца ултра-тънки ръкавици сензорен екран.


Репортерът въздъхна, че чорапите от бамбукови влакна също се превръщат в модна индустрия. Докато чорапите от бамбукови влакна "семейство" се разраснаха бързо, чух и много местни производители на чорапи от бамбукови влакна. Те казаха, че най-големият проблем в продажбите на чорапи от бамбукови влакна в Китай е, че универсалният магазин изрита чорапите от бамбукови влакна в супермаркета. Чорапите от бамбукови влакна са проектирани да бъдат по-деликатни и красиви и те се превръщат в консумативи с ниска стойност без ниво и без вкус. Непосредствената последица е да се освободи пазарното пространство за чужди марки.


Разбираемо е, че Китай винаги е бил най-големият производител в света на чорапи от бамбукови влакна. Настоящата годишна продукция е повече от 16 милиарда двойки, продукцията надвишава 30 милиарда юана, а доходът надхвърля 22 милиарда юана. Износът е предимно в Европа, Америка и Япония. Въпреки това памучните чорапи, които понастоящем се продават на тези пазари, намаляват и чорапите от химически влакна се покачват. Макар че те все още са "номер едно в света" в един литър и една капка, ако компаниите искат да се утвърдят на международния пазар, те трябва да продължат да правят нововъведения и да създават идеи.


Sun Yiren, председател на Shanghai Aigu Needle Textile Co., Ltd., заяви пред репортери, че дизайнът на компанията за износ в САЩ следващата година е завършен. Търговците все още добавят ярки и ярки продукти, популярни тази пролет. За да наваксат продажния сезон, те също така изискват въздушни пратки. Това вече е Третият път, за да се изпълни поръчката, първите два пъти през втората половина на миналата година, фантазия е, че Aigu дизайн продукти отговарят на американската модна тенденция.


Чорапите от бамбукови влакна се превръщат в кулминация на дрехите, а конкуренцията на пазара става все по-интензивна. Само един нов кръг от състезания се присъедини към "Отвъдморския легион". Японските компании са взели базови чорапи от висококачествени бамбукови влакна, за да се конкурират за пазарен дял. Индийските и пакистанските компании са взели базови чорапи от нисък клас, за да спечелят. Обработката на поръчките, китайските компании трябва да запазят позицията си и конкурентоспособността си в индустрията на чорапите в света, все още има много начини да отида и се надявам, че непрекъснатото въвеждане на иновативни чорапи от бамбукови влакна може да накара предприятията да продължат.