Избирам чорапи не може да бъде караница

- Aug 13, 2018-

Що се отнася до чорапи, трябва да бъде подробно, че хората са най-невеж. Много хора мислят, че половината от чорапи са обхванати от панталони, половината увити в обувки и красиви или скъпи чорапи няма да се вижда, така че те ще бъдат повърхностен, и можете да носите ги в ще.

Но за мода съзнателен хора, чорапи определено са подробности, които може да се отрази на човек моден вкус. В много предавания дизайнерите използват чорапи като завършек, или изключителни цветове или смесване съотношение. В панталони тип, девет-панталони, изрязване панталони и дори пет-панталони са най-добрите снимки за шоуто. Този път, когато погледнете разпределението на някои чорапогащник, Xiaobian също ще препоръча някои цвят чорапи за нас. Ако ви харесва, ще го приемете бързо. Опитайте се да разбера как да използвате дрехите в килера за този уикенд!

Има две основни точки в разпределението на чорапогащник: един е отношението, а другата е на цвят.

Нека поговорим за съотношението първи. За панталоните с различна дължина ние трябва да изберете чорапи с различна дължина. Общо казано при панталони, с цел подчертаване на цвета на чорапи, е необходимо да се търкаля панталони, така че оригиналът е най-добрата политика, а от страна на панталона също е на мода днес. Панталони и изрязване панталони трябва да обхващат чорапи малко, така че краката няма да удължи от телето като стандартната продължителност. Изрязване панталони се препоръчва да изберете по-кратък чифт чорапи, които могат да удължат делът на краката. Ако искате да използвате един чифт дълги панталони над коленете си, трябва да изберете по-дълги чорапи.

Нека да поговорим за цвят. По отношение на цвят, модни икони не използват прекалено много задръстване или те имат един и същи цвят система, която представлява внезапна промяна в цвета ниво, или те трябва да се бори срещу цвят, как да дойде!

Цветни чорапи да създадат крал на детайл

След като видя толкова много ярки цветове на чорапи, нека да разгледаме бели чорапи. Бяла е също един от цветовете. В цветови спектър Бяла е светлината, която може да отразява всички други цветове, така че изглежда много ярка. Легендарният "Брайт очите си" може да бъде поставен в посока на бяло, но тук сме пренебрежителен. Просто носят бели чорапи и вие трябва да бъдете внимателни. Всякакви петна по бели корени ще разшири много пъти повече от други цветове. Не бъдете толкова чисти. Бяла се оцветяват с "нашествие"! Можем да изберем чисто бели чорапи, разбира се. Можете също да изберете да добавите някои изображения с бяло като цвят на фона.

Много хора мислят, че те са един човек, който познава дните. След дълго време смятат, че оригинала е не, защото те само знаят, че те са енергични и не знае малко по малко. Напротив малко е ден. Аз са били учени, тъй като бях млад: има толкова много красиви дни, и единственото, което липсва е красотата на очите. По пътя към съвременността прекарахме твърде много време, изграждането на нашия велик скици, но ние игнорира много детайли в непреднамерено време. Машината може да бъде прекъсната поради грешка в данните, къщата може да бъде изкривена от едно измерване, дрехи може да се цени заради линия и живот може да бъде загубена защото грешен начин. Така ние казахме, че подробностите са царе, виждат подробности, една мисъл е подземния свят, липсващите детайли, една мисъл е подземния свят. Това е така навсякъде, така че ние трябва да вземем всеки детайл на тялото, вземете подробностите на краля и се актюер мода!