Изборът на грешни чорапи да навредят на здравето

- Apr 16, 2018-

Всеки ден носим чорапи, но малко хора ще го забележат, нали? Може би всички сме по грешен начин. Сали ти каза, тези малки недоразумения в чорапите!

Казано е, че краката са второто сърце на човека. За здрави крака, добър чифт чорапи може да бъде толкова важен, колкото и добър чифт обувки. Има 3 случая в последното издание на списание "Yue Ji", което показва, че вашите чорапи трябва да бъдат елиминирани.

Има три вида чорапи, които трябва да бъдат елиминирани

1. нееластичност

Ако чорапите губят еластичност, те ще увеличат триенето си с краката си. Те няма да следват краката си, когато ходят или упражняват. Ако се потят, те ще се почувстват сапунени и лесно ще бъдат ранени.

2. петата е по-тънка и има дупка в петата

Чорапите ще се изхабят дълго време, което ще причини нараняване на петата или мехури.

3. неудобно

Има стегнати, сърбящи крака, очевидни белези и друг дискомфорт, които не пасват на чорапи.

Как да получите точните чорапи?

Не гледайте чорапите, но не е лесно да си купите точните.

В тази връзка, експертната група на чорапите "Чорапи" на Дери Макс представи следните предложения:

1. по-малко вълнени чорапи. Чорапите на този материал не са добри при абсорбцията на пот, затова е лесно да се предизвикат мокри крака и да се получат мехури. Препоръчва се закупуване на чорапи с бамбукови влакна за по-добра абсорбция на потта. Също така има и естествени функции за борба с акари, одориране и борба с вредителите.

2. прилягането и размерът са много важни. Чорапите трябва да са напълно прилепнали, не трябва да са прекалено стегнати или твърде свободни. Твърде големи чорапи и допълнителни влакна ще утежнят триенето и ще повредят кожата на краката.

3. Обърнете внимание на плътността на влакната. При закупуване на чорапи, ние трябва да обърнем внимание на чорапи плътност влакна, твърде насипно не се препоръчва да купуват. Sally чорапи от бамбукови фибри с подбрани естествени бамбукови влакна и фини кардиращи памук като суровина, водещи научни и технологични 200 иглени чорапи чорапи машина с висока точност производство, текстура текстура, устойчиви на износване вълна топка, абсорбиране на влага и дишащи, , лесен за измиване. Също така има естествени антибактериални, дезодориращи и анти ултравиолетови ефекти.

Изберете шест думи формула чорапи

Както всички знаем, краката са второто сърце на човешките същества. Така че, е по-важно да изберете чифт чорапи, отколкото да носите чифт добри обувки. Някои експерти препоръчват няколко критерия за избор на чорапи.

Спомнете си 1. формулата "строга хлабава светлина Qi Qing" с 6 думи. Тоест, стягането на чорапите и чорапогащните е свободно, дъното на чорапите трябва да се разхлаби, петата на чорапите е голяма, чорапите са гладки, устата е плоска, без кос, иглата е ясна, шапка, главата на чорапите, чорапите петата без иглата. Sally bamboo влакно чорапи чорапи е зашит с обезкостени технологии, за да се избегне ходене дискомфорт, причинени от триенето между традиционните шиене и пръстите на краката.

2. опитайте да съчетаете цветовете с обувките. Що се отнася до детските чорапи, първо трябва да изберем по-леките, колкото по-цветни, толкова повече химически компоненти ще бъдат добавени.

3. да обмислят използването му и да носят предмети, като ежедневно износване и комфорт, пропускливост на въздуха, спортно износване, което е меко, устойчиво на износване главно; краката трябва да изберат да купуват както дишащи, така и влажни чорапи от бамбукови влакна. Детските чорапи трябва да се опитат да избират чорапи с проста структура, светъл цвят и гладка повърхност и да не избират чорапи, изложени отвън. Стоки.

4. при измиване на чорапите не трябва да се търкат твърди, за да не се плъзгат чорапите или да се разкъсва коприната след силно триене; температурата на водата в чорапите за измиване не трябва да надвишава 40 градуса С, в противен случай чорапите ще се свиват, дъното на чорапа ще намалее и дори чорапите ще се втвърдят и ще се влошат. За да запазите оригиналния блясък на чорапите, най-добре е да не използвате сапун, който съдържа твърде много алкали. Ако го разтривате леко с ръцете си, изплакнете го с вода и го поставете на хладно и проветриво място, за да изсъхне.