Цвят на чорапи, подходящ метод за мъже

- Feb 26, 2020-

Ако искате да сте модерен мъж, има достатъчно вежди, вежди, ъгли и ъгли, които да носите. Наистина е важно да отговаряте на чорапите през зимата. В допълнение към напоследък популярния начин за носене на изрязани панталони, има все повече възможности чорапите да показват лицата си! Носите ли все още хлабави и жълтеникави чорапи? Обмисляли ли сте някога съвпадението на чорапи в превръзката ви? Сега постепенно ще се отървете само от черни чорапи и бели чорапи Светът на!

color socks man

Първа стъпка:

Изберете чорапи в същия цвят като панталоните. Независимо дали е малко по-светло или малко по-тъмно, панталоните в сив костюм са съчетани със светло сиво или карбоново сиво. Когато неволно са изложени, те изглеждат по-елегантно от белите чорапи и черните чорапи.


Втората стъпка:

Промяна на материала. Всъщност това е много важна причина чорапите да имат усещане за мода. След като изберете трикотаж с хармоничен оттенък, можете също така да започнете да добавяте дебел плетачен материал, за да направите тежестта на чорапите по-тежка, но трябва да обърнете специално внимание на избора на такава чорапогащница. Съответствието на панталоните трябва да бъде груби единични продукти, като танин, кожа, туид и т.н.


Третата стъпка:

Добавете по-консервативни модели, като райета, полка или училищни гривни. За тези, които се страхуват от висок профил, долният цвят все още може да избере по-сигурна синя, сива и друга координирана цветова система, която е по-лесна за съчетаване с панталони.


Четвъртата стъпка:

Направете смела първа стъпка и облечете обикновени и ярки чорапи. От първата стъпка до този момент можете смело да изпробвате ярки цветове, като например жълти, розови, оранжеви, червени и други цветни системи, особено простия начин да ги носите. Такива ярки чорапи могат да подобрят общата форма на акцентите.


Петата стъпка:

Нека чорапите се превърнат в ключ за носене и съвпадение, напълно въплъщават уличното облекло и съответстват на човека. Въз основа на ярката цветна система, с див тотем, амеба, геометрично сплайсиране или шарка на шарката. Независимо дали става дума за костюм, модерен костюм като италианския уличен фотограф на Pitti umono или уличен скейтбордист с малко японски елементи, чорапите наистина добавят много към цялостното облекло.


В този момент вие започнахте да игнорирате погледа на консервативната публика и да избирате весело любимите си чорапи. Въпреки това не е само да си сложите забележимите чорапи, но и да откриете следата на паяка от цялостната форма, която да съвпада. Носете червена шапка с козина с червени шарени чорапи. Шалът в джоба на костюма е розова амеба. Можете също така да изберете стила с розово като основа, или ризата е закопчана. Чорапите трябва да са съчетани с дебели ивици.