Коригиране на носенето на Чорапогащи детски

- Aug 23, 2018-

1. една страна в животновъдната тръба, щипка част на петата, а друга се превръща чорап на петата.


2. Обърнете повечето от чорап и го опъвам, така че крак може да достигне лесно в петите.


3. задръжте палеца от вътрешната страна на чорап, хванете чорап тялото с четири пръста, поставете крак в складирането, прокара чорапи пасивно с две ръце и координира палеца с палеца да дръпнете чорап до глезена и Сложете на петата правилно. s позиция.


4. завъртете крака на чорап на гърба и го издърпайте нагоре и го издърпайте нагоре.


Детски чорапогащи - носене


На първо място трябва да се отбележи, че цвета на чорапогащник е в съответствие с цвета на модата и обувките. Със същия цвят на дрехи, обувки със същия цвят чорапогащник, чорапогащник цвят може да бъде малко по-лек от цвят на дрехи, обувки. Носят по-тъмен чорапогащник, когато носите тъмни дрехи. Носят чорапогащи кожа, когато носенето среден цвят дрехи. Не носете тъмен чорапогащник, когато облечени светъл цвят дрехи. Като черни Поли черни обувки с черен прозрачни чорапогащник. Ако цвета на обувките е много смесени, опитайте се да изберете чорапи, които са близки до цвета на долната част на полата или тъмен цвят на обувките; костюми трябва да бъде сравнен с обикновен чорапи; Чорапогащи с цветя може да бъде сравнен с обикновени дрехи. Чорапогащник телесен цвят е по-хармоничен, с всеки дрехи цвят.


Второ чорапогащник трябва да съответстват на стила на дрехи и обувки. За по-официални костюми рокли, не трябва да се носи с чорапогащник; Когато носеше рокля или къси поли, това е най-добре да носят плът цветни чорапогащи; когато носите тънки поли, вие трябва да носят прозрачни чорапогащник да даде светлина и оживени усещане; Големите флорални мотиви и непрозрачни чорапогащи са подходящи за плоски обувки, и малки и прозрачни чорапогащник трябва да бъде съчетано с високи токчета. Толкова по-сложно на мода стил, по-прости и по-отчетливи чорапогащник.


И накрая когато облечени чорапогащник, вие трябва да не "тънки", тоест, не можете да носите чорапи, които са толкова къси, че краката са разделени на две части. Дали това е с пола или панталон, хем и подгъва на панталона трябва да бъдат обхванати от пръсти. Не позволявайте на сапани стърчат от полата да се избегне разочарование. Чорапи, които не са еластични трябва да използват жартиери, в противен случай винаги ще сляза чорапи и поли често са износени.