Ежедневна поддръжка на шапките

- Apr 16, 2018-

Шапките по принцип не се перат и не се препоръчва химическо чистене. След измиване тя ще причини деформация, счупване и обезцветяване.


Ако повърхността на капачката на вълната стане прашна, залепете я с ясна лепяща лента или внимателно избършете повърхността с мека четка. Ако случайно получите петно, моля, използвайте неутрален препарат за почистване или овлажняване на водата. Избършете плата (без подходящ воден знак) внимателно да избършете, за да премахнете петна, избягвайте продукта, съдържащ разредени летливи компоненти, за да избегнете обезцветяване, деформация и други явления.


Ако се намокри или водата се намокри, я избършете внимателно със суха чиста кърпа, след това я поставете на добре проветриво място и я оставете да изсъхне. Поставете подходящ пълнеж в капачката, за да предотвратите деформация. Ако петната не се обработва навреме и не се поставя във вентилирано или високотемпературно място, лесно се получава мухъл феномен.


Ако не го използвате след носене, моля, съхранявайте го на добре проветриво място с добра дишаща тъкан или чанта или кутия.


Правилното измиване на нормална шапка е:

1. Ако някакви декорации на капачката трябва да бъдат премахнати.

2, почистващата шапка трябва първо да се напои с вода и неутрален препарат.

3. Внимателно измийте с мека четка.

4. Измийте вътрешния колан с част от него, която е в контакт с лентата за глава няколко пъти, за да измиете добре замърсяванията и бактериите. Разбира се, ако изберете антибактериален и устойчив на мирис материал, тогава тази стъпка ще бъде избегната.

5, шапката е сгъната на четири, леко се отърсва от водата, не може да бъде дехидратирана от пералнята.

6. Разпръснете шапката и я поставете върху стара кърпа. Поставете го равномерно и сухо. Избягвайте обесване и сушене.


Правилното измиване за специална шапка е:

1, кожената капачка може да бъде почистена с лук филийки, можете да използвате бензин, за да избършете косата, можете да постигнете добър ефект на миене.

2. Петата върху филцовата шапка може да се промие със смес от амоняк и същото количество алкохол. Първо използвайте парче от копринена кърпа, за да изчертаете тази смес, след което отново изтъркайте. Не можете да направите шапката си прекалено мокра, в противен случай е лесно да излезете от форма.

3. След като се измият капачките за трикотаж, най-добре е да ги натъпкате със смачкана хартия и плат, след което да ги изсушите.

4, вълна шапка, не се мият, защото вълната ще се свие. Ако шапката е оцветена с прах, козина и т.н., можете да използвате широколистна лента, обратни комплекти пръсти за залепване, можете да премахнете повърхностния прах. Вълна шапка не се нуждае всеки В този случай, е лесно да се съкрати жизнения цикъл. Ако е необходимо да се почисти, най-подходящият метод е химическото почистване.