Вие избирате правилните чорапи за вашето бебе

- Apr 16, 2018-

Знаете ли кои чорапи се нуждаят от бебета? Знаете ли кои чорапи имат нужда от бебета, производители на чорапи?

По-долу са описани 4 основни типа пари:

1 .: меки гумени анти-подметки чорапи чорапи графични подметки, може да избегне бебето в тичане надолу. Внимание трябва да се обърне на чорапите, които трябва да се носят навън и да не се носят в обувки.

2. тънки памучни чорапи: подходящи за деца да се носят през лятото, най-добрият цвят не е твърде дълбок. Дишащи найлонови чорапи и чорапи, които използват лекарства за облекчаване на пот и миризма, не могат да бъдат избрани.

3. Чисти памучни чорапи: подходящи за пролетно и есенно износване. Най-добрата селекция от чорапи от 100% чист памук.

4. вълнени чорапи: подходящи за зимно износване, чорапите трябва да са еластични, а основните компоненти трябва да са вълна и памук. Не избирайте високоеластични херметически акрилни чорапи.

Как избирате чорапите?

Има няколко трикове за избор на чорапи: младите родители не трябва да пренебрегват вътрешната повърхност на чорапите. Чорапите, които трябва да се купят, трябва да се обърнат и да се отстранят всички нишки вътре, за да се избегне заплетеният пръст и да причинят некроза или дори некроза. Бебе не глезена, теле също е много дебел, така че маркуч не трябва да бъде прекалено дълго. Устойчивостта на чорапите трябва да е широка и спокойна. Избор на чорапи, за да изберете кухи плътни твърди, твърди чорапи чорапи чорапи, просто износване не е лесно да се счупят. Чорапите трябва да бъдат малко по-големи, за да се даде на бебето да расте под крак. Можете да си купите още чорапи и да ги направите възможно най-прости, така че да могат лесно да бъдат разпределени.