Модните интелигентни чорапи са разнообразни

- Aug 14, 2018-

Разнообразието от чорапи е абсолютно въздишка: някои могат да изчислят калориите и могат да бъдат ясни, съвсем вашият "личен фитнес треньор"; някои материали са специални, като например листа от ананаси, кафени насаждения, перуанска алпака; някои могат да ви помогнат да управлявате чорапи ...

Умните носещи устройства продължават да се разгръщат, имат умни чорапи

През 2011 г. световният пазар продаде общо 14 милиона интелигентни носими устройства. През 2012 г. тази цифра се е увеличила с 20%. Организацията за проучване на пазара в Обединеното кралство вярва, че глобалният интелигентен пазаруваем пазар ще достигне 6 милиарда долара през 2016 г. Съответните агенции прогнозират, че през 2017 г. повече от 70 милиона интелигентни носещи продукта ще се продават по целия свят.

В контекста на разрастващия се пазарен размер се появяват различни видове интелигентни носими устройства. Вероятно носещите устройства се превърнаха в тенденция, с все повече и повече производители и персонал в областта на научноизследователската и развойната дейност. От оригиналните умни очила, часовници, гривни до умни чорапи. Ако чифт чорапи може да ви направи по-добър бегач, бихте ли помислили да го замените с редовни чорапи? Ако знаете за последните изобретения в Редмънд, Вашингтон, ще бъдете закачени. Понастоящем Heapsylon Corporation на САЩ наскоро пусна чифт магически "умни чорапи", които могат да наблюдават консумацията на калории от потребителя и упражненията. Може да накара хората да се въплътят като "танцов майстор" и "спортист".

Тези "умни чорапи" са изработени от специални влакна, които наблюдават движението на крака. Сензорът на чорапа може да записва всяко движение и да предава информацията на смартфона на потребителя чрез трансмитера на глезенната гривна. След това приложението "Виртуален треньор" по телефона ще анализира обратната връзка, ще информира потребителя кои действия са неправилни и ще помогне да се подобри всяка дейност, включваща крака.

Този продукт е навлязъл в етап на бърз растеж, Nike + FuelBand маншет и Fitbit Flex са по-перфектни продукти, но ensoria Fitness Socks е уникален, защото Heapsylon използва тази технология в чорапи, а не в гривни.

Съобщава се, че такъв набор от чорапи Sensoria плюс Bluetooth пръстен и съответният софтуер се нуждае от $ 150, е в етап на набиране на средства, се очаква да бъде продаден като пробен инструмент през март 2014 г., на цена 120 паунда.

Heapsylon се надява да събере $ 8,700 на платформата Indiegogo, за да помогне на продукта да продължи да се развива и произвежда. Кампанията "crowdfunding" ще започне на 20 юни, а топ 200 фенове ще получат общо $ 99 за чорапи Sensoria Fitness, гривни и приложения на глезена. Целият пакет от продукти се очаква да се продава за $ 149, а три чифта специални чорапи ще бъдат на цена от $ 59.

Интелигентно носене на приложение на устройството

Намерението за носене на умни устройства е да се проучи нов начин на взаимодействие между хората и технологиите, да се предостави на всеки човек изключителни, персонализирани услуги, а изчислителният метод на устройството несъмнено се основава на локализирано изчисляване - единственият начин да се намери точно възприемат персонализираните и неструктурирани данни на всеки потребител, за да формират уникален и уникален резултат от изчисляването на данните за преносимото мобилно устройство на всяко лице и да разберат преките и значими нужди на сърцето на потребителя и най-накрая да пренесат правилото за докосване с изчисляването на центъра. Разработване на разнообразни целеви услуги.

Носимите интелигентни устройства, всякакви неща, са влезли в реалност от фантазията и появата им ще промени значително начина на живот на съвременните хора.