Формулата от френски найлон може да облекчи болката от памук

- Aug 17, 2018-

На неотдавнашната среща на медиите Уей Уей, изпълнителен директор на Weimian, първо изясни отрицателните новини в края на февруари и прекара почти два часа във всички аспекти на предстоящите си нови чорапи. Въведение, Lin Wei не само представи продуктите от гледна точка на производството, но също така покани репортерите да преживеят лично износоустойчивостта и устойчивостта на тези "French Nylon + Lycra" чорапи.


Медийната обратна връзка, функционалното инжектиране на дрехи, особено чорапогащи, не е ново. Имаше чорапи като "отслабване, красиви крака, самозатопляне" и други характеристики, които се появяват на пазара, но повечето от тях не са били систематично оповестени. В мащаб, в областта на домашните чорапи, това приложение е още по-рядко. Високо популяризираното популяризиране на "революционните чорапи" на Weimian също ще бъде ограничен старт в Jingdong Mall. Може ли наистина да се превърне в оръжие за разрушаване на пазара или спекулация на печелене на пари и очи?


Според проучването суровините за чорапи от нисък до висок клас се внасят, а местните суровини са нискокачествени продукти, дори така наречените известни марки. Въпреки че в Китай се произвеждат и много световни марки чорапи, те се произвеждат от вносни суровини в съответствие с изискванията на чужди марки. Някои суровини се използват в висококачествени чорапи като Tactel и Lycra. Това е патентован продукт, принадлежащ на чужда страна. Ето защо някои местни марки за отглеждане на животни използват по-добре внесени материали в експортните продукти за конкуренцията в чужбина и увеличават печалбите си на местния пазар, докато местни продукти или местни вносни материали се използват в продукти, продавани на местния пазар. Намалете качеството на чорапите както по отношение на топлината, така и по отношение на качествените спецификации във всички аспекти.


Производството на преработени продукти с нискокачествени суровини неизбежно трудно може да бъде признато по отношение на качеството. Въпреки това огромният потенциален пазар на Китай и ниската осведоменост на потребителите за качеството на чораповете дават възможност на някои търговци, които са печеливши. Като памук, който винаги е подчертавал качеството, този път работихме усилено върху цената и стартирахме продукт, който е с 50% по-висок от пазарната цена. Не е лесно да се разграничат потребителите и да се постигне мащабна печалба в краткосрочен план, но в дългосрочен план. Този ход е от полза за марката Weimian и целия китайски пазар за отглеждане. Въпреки това, електронната търговия електронна търговия, в крайна сметка е бизнесът, преследването на печалби и възвръщаемост е същността и общата тенденция, Wei памук този път за насърчаване на изоставянето на печалбата и името на картата, в собствените си търговско позициониране, изглежда пристрастно.