Общата класификация на чорапи за мъжете и жените

- May 30, 2018-

По принцип мъжки чорапи са разделени в три вида:

Отглеждане чорапи

Официално чорапи са съществени елементи за белите якички мъже. Те трябва да носят официални чорапи, когато те носят костюми и да присъстват на официални случаи. Рокля чорапи са длъжни да бъдат с умерена дебелина, около 10 см под коляното и кожата. Дали ще седи или стои, не може да бъде набръчкана и глезените. Кожата на крака не могат да бъдат изложени в панталоните. Цветът е обикновен и цвета е добро. Не е лошо.

Чорапи

Ежедневни чорапи често се наричат чорапи и може да се носи целогодишно. Материали за производство са предимно памук, вълна и изкуствени вълна. Облечен небрежно чорапи трябва да обърне внимание на съвпадение на цветовете на дрехи и обувки.

3. спортни чорапи

Изборът на спортни чорапи трябва да бъде в съответствие с този спорт.

Трябва да се обърне специално внимание на мъжко внимание: бели чорапи спортни и ежедневни чорапи не се носят на официални случаи и бели чорапи не трябва да се носи, когато носенето на костюми. В допълнение чорапи с високи размери на памук (косата или коприна и др.) имат по-добро дишане, и мъже, които използват повече пот и пот може да носят повече чорапи.

Женски чорапи са разделени на случаен чорапи и чорапогащи.

Научния метод на измиване чорапи

(1) обикновени памучни чорапи трябва да се променя често. Ги промените чрез накисване в чиста вода за около 2 часа, след това триене със сапун и триене с гореща вода, така че мръсотията лесно може да падне.

(2) чиста чорапи. Изкуствена коприна чорапи, чорапи и др., трябва да бъдат поставени в сапунена вода или синтетични измиване течност под 40° C и леко втрива и да се избегне енергични мамут. След чорапи са измити, те трябва да бъде суха и не трябва да бъдат изложени на слънцето и огъня.

(3) вълнени чорапи трябва да се измиват, вие трябва първо нарязани неутрален сапун, съдържащи по-малко алкално сапун таблетки, в гореща вода топят, като след охлаждане на водата и след това слагам чорапи, потопени за известно време и след това внимателно измиване. За чорапи с повече мръсотия и чорапи на чорапи разтривайте някои сапун и трия, докато той е чист. След чорап е завършен, я изплакнете с чиста вода, го подсушете леко, го подсушете плоски на масата и го подсушете на проветриво място или го покрие на слънце с бяла кърпа.