Колко знаеш за избора на чорапи

- Aug 10, 2018-

1. Използвайте боксовата седмица, за да измерите дължината на избраните чорапи. Това е научно обосновано, защото ръцете и краката на човешкото тяло се отглеждат пропорционално, например боксовата седмица, която по същество е сходна с дължината на краката ни (петата до петата). Използваме юмруци, за да направим юмрук. Обиколката на юмрука е много подобна на дължината на петата до петата, така че можем да я използваме, за да избираме правилната дължина на чорапите.


2. Чуйте платното на чорапите ръчно. Найлоновите чорапи не трябва да са еластични, но еластичността на памука не е добра и дори не може да бъде издърпана. Найлонът е по-гладък, а памукът е по-двусмислен.


3. Устата на чорапа е стегнат. Дръжката е плоска и най-широката част на дланта минава през чорапа. Тя не се чувства прекалено стегната или твърде свободна. Това са чорапите, които пасват на глезена ви.


4. Устата на чорапа е твърде стегнат. Просто използвайте картонена кутия или бутилка за напитки, за да закрепите чорапа, а след това внимателно да го изгладите с парна ютия в чорапа, можете лесно да "мазни" чорапа.


5. Как да изберем чорапи, които да носят и да поглъщат пот? Въпреки че памучните чорапи имат по-добра попивателна помпа, но устойчивостта на износване не е добра и позицията на крака е особено лесна за носене, така че сега има подобрени чорапи, чорапите са памучни и найлонова прежда се добавя в позицията на пръстите и петата. Увеличава устойчивостта на износване и се подобрява положението на дупката.


Пакетът е написан с подплата от памук и найлон. Основният материал на тази чорап е памук, но има повече усилване на найлона върху петата и предната част. Той е най-подходящ за хора, които потят по-лесно и лесно да носят чорапи.