Как да изберем бебешки чорапи?

- Aug 26, 2019-

Функцията за регулиране на телесната температура на бебето все още не е напълно развита, функцията за разсейване на топлината е голяма, а функцията за производство на топлина е лоша. Когато температурата на околната среда е малко по-ниска, кръвообращението на долните крайници на бебето ще бъде лошо, краката ще станат студени и е лесно да се настине. С нарастването на бебето активността на долните крайници се увеличава, малките стъпала са бурни и лесно се увреждат. Носенето на чорапи може да намали щетите. Освен това кожата на бебето е деликатна, ако излагането на вредни вещества ще увеличи шанса от инфекция, носенето на чорапи може да играе защитна роля.

И така, как купувате чорапи за вашето бебе?

1. Чорапи против приплъзване : Ходилата на чорапите имат мека гумена графика, което може да предотврати падането на бебето при бягане. Важно е да се отбележи, че чорапите против приплъзване се носят отвън и не трябва да се носят вътре в обувките.

2, тънки памучни чорапи : подходящи за носене на бебе през лятото, най-добрият цвят не е твърде дълбок. Не можете да използвате най-дишащите найлонови чорапи и чорапи, които използват наркотици за дезодориране и дезодориране.

3, 100% памучни чорапи : подходящи за пролетно и есенно облекло. Най-добре е да използвате 100% памучни чорапи.

4, вълнени чорапи : подходящи за зимно облекло, чорапите трябва да имат определена еластичност, основните съставки трябва да са вълна и памук. Не избирайте високоеластични акрилни чорапи, които не са дишащи.

Обърнете внимание на текстурата и размера на чорапите. Детските чорапи са изработени от памук. Не носете найлонови чорапи за вашето бебе, защото найлоновите чорапи не са дишащи, а краката на вашето бебе са потни, което е изключително податливо на крака на спортиста. Размерът на чорапите също трябва да е подходящ, твърде голям, за да следва краката, а малкият ще повлияе на развитието на стъпалата. Ето защо, ако чорапите са износени, те трябва да бъдат заменени навреме.

Не пренебрегвайте лекотата вътре в чорапите. Купете чорапите обратно и ги обърнете, отрежете цялата нишка вътре, за да предотвратите усукване на пръстите на краката и дори некроза.

Бебето няма глезени, а прасците са много къси и дебели, така че чорапите не трябва да са твърде дълги. Стегнатостта на чорапите трябва да е широка, а стегнатостта трябва да бъде умерена.

Когато избирате чорапи, трябва да изберете чорапи, които са плътни и твърди, а чорапите в долната част на чорапите са дебели, така че е лесно да се носят и не е лесно да се счупят.

Чорапите трябва да бъдат избрани да са малко по-големи, за да оставите място за растящите крака на бебето.

Чорапи могат да се купят повече, цветът е възможно най-прост, лесен за съчетаване.

baby socks