Как да изберете удобни и здрави чорапи

- Aug 10, 2018-

Какви чорапи могат да задоволят нуждите на двата крака? Бамбукови влакна чорапи са направени от естествено отгледани бамбук, направени в бамбукова пулпа по високотехнологичен метод, и се превръщат в прежда от бамбукови влакна. Тъй като бамбуковото влакно има уникална дълга и къса структура, чорапите от бамбукови влакна имат характеристиките на дишаща пот, абсорбция, мекота и комфорт. Тъй като в бамбук, наречен бамбуков сал, има естествено антибактериално вещество, чорапите от бамбукови влакна имат естествени антибактериални и антибактериални свойства, освен специалната функция на хлебарка и миризма, ефективно премахват миризмата и правят стъпалата сухи и удобни.


1. Миризма на крака, чорапите от бамбукови влакна имат добро изпотяване и дишане и имат добър дезодориращ ефект през лятото.

2, предотвратяване на краката на атлетите, чорапи от бамбукови влакна могат да убиват повечето бактерии, за да предотвратят разпространението на краката на атлетите и други бактерии. На второ място, кракът на спортиста е причинен от задушната топлина на крака. Бамбуковите влакна чорапи имат много добра дишане, абсорбиране на влага и изпотяване и са полезни за възпрепятстване на бактериалния растеж.

2, предотвратяване на краката на атлетите, чорапите от бамбукови влакна могат да убият повечето бактерии, за да предотвратят разпространението на краката на атлетите и други бактерии. На второ място, кракът на спортиста е причинен от задушната топлина на крака. Бамбуковите влакна чорапи имат много добра дишане, абсорбиране на влага и изпотяване и са полезни за възпрепятстване на бактериалния растеж.