Как да изберем качествени чорапи от бамбукови влакна

- Aug 10, 2018-

Има много маркови чорапи, които са маркирани с табела "Бамбукови влакна", концепцията е свежа и цената е различна. Бамбуковото влакно има характеристиките на добра пропускливост на въздуха, антистатична защита, опазване на околната среда и т.н. Като плат, тъканта е много широка, свободна и лесна, ярка и безпрепятствена, показваща благороден стил; като трикотажна тъкан, абсорбираща влага, дишаща, завеса, UV защита; като легло, хладно и удобно, антибактериално и антибактериално, медицинско обслужване; като кърпа за баня, антибактериална и антибактериална, дезодорантна и вкусна. Въпреки че цената е малко по-висока от другите тъкани, неговото изпълнение е несравнимо с други тъкани. Така че как да изберете добро качество бамбукови фибри чорапи?

1.Smell

Висококачествените чорапи от бамбукови влакна имат мирис на аромат и лек освежаващ вкус на бамбук и има вкус на химически сироп.


2. Погледнете цвета

Висококачествените чорапи от бамбукови влакна имат ярък цвят и висока цветна устойчивост. Те не са лесно обезцветени поради фактори като измиване и излагане на слънце. Лошият цвят е тъп, или разликата в цвета е очевидна, или е лесно да се обезцвети.


3. Определете усещането

Ако съдържанието на бамбукови влакна в продукта е високо, усещането за ръце ще бъде много фино и гладко, а напротив, ще се почувства грубо и добро, а също и пилинг.


4. Погледнете пепелта

Когато телта е изтеглена, няма черен дим, само малко бяла пепел, а лошата тел изгаря с дим.


5. Смалява ли се?

Чорапите от бамбукови влакна с лошо качество се свиват значително след измиване, а външният вид ще се деформира и размерът ще се намали.


6. Как е работата?

Повечето от бедните чорапи от бамбукови влакна не са достатъчно добре, шевовете са очевидни и има много прекъсвания на джъмперите.