Как да се идентифицират памучни чорапи

- Aug 22, 2018-

Чорапите принадлежат към дребни стоки, много братя не могат да обърнат внимание на материалите на чорапите, когато купуват, има много крака и изпотявания, когато ходят повече, миризмата на краката е дебела, краката са запушени, краката се подхлъзват в чорапи и т.н. е повече от половината Причината за това е качеството на чорапите ви днес.

Памучните чорапи обикновено имат съдържание на памук от 70% -85%, а другите компоненти са около 15% -30% от еластичните влакна (спандекс, найлон, гумени ленти и др.). Чорапите тъкани със 100% памук нямат еластичност, лесно се деформират, насипно и трудно се напасват с краката ви. Невъзможно е да се говори за комфорт. Никаква фабрика за чорапи няма да тъче 100.% памучни чорапи, пазарът заяви, че 100% от памучните чорапи също не съществуват.

На първо място, нека първо да разберем силните страни на чорапите от чист памук:

Чистият памучен чорап има меки, удобни, без изгарящи крака, без мирис, пот и дишане.

Характеристиките, които поглъщат потта на памучните чорапи, ще ви накарат да се чувствате сухи и комфортни през лятото. Особено дебел. Просто сменете чифт всеки ден и няма да имате вкус или да се почувствате мокри. Полезно е за потта и контраста.

Ако чорапите, изработени от химически влакна, като например полиестерни памук или чист памук, изглеждат като чисти памучни чорапи, те ще бъдат хлъзгави, мирис на крака и запушен крака на краката.

Така че как се различават памучните чорапи и другите химически чорапи?

(1) Докоснете. Памучната тъкан се чувства пълна и твърда, изглежда с еднаква дебелина на тъканта, а памукът е много силен.

(2) Виж. Дали памучната тъкан има "Aurora", използвайте двете си ръце, за да изгладите тъканта и да добавите определена сила на теглене. Платът и тялото са под ъгъл 45 градуса надолу. Ако на светлинния източник има светлина, ако има, то доказва, че има химическо влакно.

(3) щипка. След като памукът е притиснат, има значителни бръчки. Половината от плата се остъргва с нокът. След отваряне има ясна линия на сгъване, а кърпата от химически влакна се притиска без бръчки.

(4) Изгаряне. Памучното влакно не се стопява и се свива, когато е близо до пламъка. То се изгаря веднага, когато се докосне. Когато се изгори, има миризма на горяща хартия. След изгарянето, фината и мека пепел е плаващо пепел и няма коксов възел.

Чистият памук има добра дишане и е удобен за носене! Идентифицирането на начина, чувството на ръката, зависи от опита! Най-добрият начин е да използвате огън. Пепелта след изгаряне на чист памук е бял прах, който се стиска на ръка без частици или бучки. Пепелта от продуктите от химически влакна за изгаряне ще се кондензира в гранули или буци, които трудно могат да бъдат смачкани на ръка.

Клиентите искат да знаят дали стоките, които купуват, са добри или лоши и не искат да правят грешен избор в много продукти. Когато преговарях с иракска външнотърговска компания, на масата на чужденеца бяха поставени чифт чорапи. След това ми взе чорапите и видя, че съм малко по-малък. Така взех две чифта чорапи на ръка и ги сравних. Тогава го помолих да издърпа собствените си чорапи. Чорапите му не бяха еластични. Тоест, в случая на малки чорапи, температурата при високи температури е била използвана за даване на чорапите. Това е мъртво, така че чорапите почти нямат еластичност. Изглежда, че макар да е голяма, мисля, че чувството, че носите нееластични чорапи на краката си, винаги ще пада. По-късно чужденецът ми даде заповед скоро след оптимистично отношение към стоките. За да видите еластичността на чорапите, просто трябва да издърпате чорапите и да ги издърпате. Лесно е да разберете колко гъвкави са чорапите. Нека погледнем от другата страна на стоките, плътността на плетене. Позволете ми да поговоря за това как да се определи плътността на плетене на памучните чорапи. Можете да поставите ръка в памучните чорапи и след това постепенно да отворите петте пръста. Ако можете ясно да видите собствените си пръсти, тя трябва да е твърде свободна. Напротив, плътността е по-строга. От друга страна, трябва също така да издърпате чорапите хоризонтално, т.е. ширината на чорапите, така че да можете да анализирате броя на хората с широки крака, което също е стандартно, когато погледнете стоките.