Huazhong чорапи: "Измиване на чорапи" измива високи печалби

- Aug 13, 2018-

Преди няколко дни датският търговец Beibei Qing, който отговаря за шведската военна поръчка, отново се е отправил на международния полет до Zhejiang Huazhong Socks Co. Ltd. Този път тя не само донесе покупко-продажба на стойност повече от 2 милиона Американските долари на чорапи "Huazhong", но също така донесоха военни чорапи купувачи от Исландия, Чешката република и други страни.

Изненадващо, "тайното оръжие" на чорапи "Huazhong Socks" за поръчване на този път, което не изисква висококачествено производствено оборудване, не изисква специална високотехнологична технология, но е "измиване чорапи", което постепенно се забравя. Традиционен производствен процес.

Датските търговци Bay Bowling купуват специални военни чорапи повече от 10 години. Като световно известен купувач на чорапи, той е поръчан в Обединеното кралство, Германия и други места. Тъй като изискванията на военните чорапи са много взискателни, заедно с постепенното изместване на веригата от чорапи към азиатския регион, процесът на "чорапното пране" постепенно е забравен.

По случайност, Beibei Qing научи, че специалните чорапи, произведени от чорапите Huazhong, са по-добри през "Belin Times". С манталитет да я изпробва, тя направи специално пътуване до Датанг през ноември миналата година. По време на процеса тя беше приятно изненадана да открие Huazhong. Производството на чорапи все още запазва този традиционен занаят. Следователно Beibeiqing започва да се обажда на Huazhong Socks proofing, след което взема пробите на шведската армия за наддаване. На 18 септември тази година бе потвърдена поръчка до 2 млн. Долара, а таксата за обработка на чифт чорапи възлиза на 2,30 долара.

"Въпреки че процесът на измиване е добавен в производствения процес, цената на всяка двойка чорапи трябва да се увеличи с 1,2 юана, но добавената стойност на продуктите се е увеличила с повече от 4 пъти." Xu Leile, председател на Huazhong Чорапогащник, каза пред репортери, че това т. Нар. "Измиване" Традиционният производствен процес е да се добави процес на изплакване на тъканите чорапи на ембриона. В процеса на изплакване, от една страна, за да се отстранят маслените петна и токсичните вещества на повърхността на чорапите и чрез добавяне на различни функционални добавки като антибактериални, дезодориращи и анти-акари, както и тестовете на анти-свиване и анти-триене, чорапите са Количеството злато е значително увеличено.

"Не подценявайте този прост традиционен процес, защото процесът на този процес е по-сложен, малко небрежност ще доведе до бракуване на големи количества чорапи, което е много опасно, толкова много компании са се отказали от този процес". Xu Leile каза.