Е четиридесетте чорапи полезна? Какви са опасностите от четиридесетте чорапи?

- Aug 24, 2018-

Е четиридесетте чорапи полезна?


Носенето на четиридесетте животновъдната изглежда ефективно, но това всъщност няма никакъв ефект върху четиридесетте. Истински посвещават все още е дебел парене по време на аеробна тренировка.


Така наречената "strawpipe чорапи" е всъщност разширени складиране, което е един вид на физическа "здраве чорапи", която основно се постига ефекта на "кльощава крака" чрез "налягане" на силен натиск за специални части. За жени с мускули тип ефекта на "кльощава краката" не е много очевидна. Тъй като на четиридесетте чорапи съдържат Бисмут, Титан и сребърни компоненти, тя може да облекчи крак подуване и разширени вени. За жени с мазнина тип крака затлъстяване можете да видите ефекта, веднага, когато го сложите на. В зависимост от индивидуалните ситуацията продължителността на ефекта варира от 7 до 60 дни. В медицината Антиварикозни чорапи са устройства, медицинско лечение за лечение на разширени вени, които да насърчават притока на кръв към сърцето чрез меридианите. Поставянето на четиридесетте чорапи може да направи краката по-малки, но не и да губят мазнини, просто физически преса ефект, и има някои подуване ефект. Следователно четиридесетте чорапи нямат ефект върху четиридесетте. Истински посвещават все още е дебел парене по време на аеробна тренировка.


Какви са опасностите от четиридесетте чорапи?


Анти-венозни варикозни чорапи, които имат ефекта на здравеопазването не е нужно да се носи дълго време. Когато пазаруваме, упражняване, вземете дълъг път или предприемат дълги разстояния равнина, можете ефективно насърчаване на кръвообращението и облекчаването на крак умората. Анти-венозни варикозни чорапи, които имат терапевтичен ефект трябва да се носи дълго време, но това не означава, че те трябва да се носи 24 часа в денонощието. Общо казано, носенето на 8 часа на ден е достатъчно, особено когато спи, защото, когато хората са легнало положение, крака и сърцето са на същото ниво. По това време венозно налягане на крака е почти изчезна, и не е необходимо да се носят на Антиварикозни чорапи.


Въпреки че на четиридесетте чорапи в момента на пазара са на същия принцип като медицински Антиварикозни чорапи, мотивите използвани са различни, което често носи различни последици.


1. Той първоначално е бил използван за лечение на болести и предотвратяване на болести, но той е бил използван от хора, които не са били болни, за да отслабнете. Неблагоприятните последствия от това са първото нещо, което ще направи на потребителите се чувстват неудобно.


2. повечето от налягане чорапи, продавани на пазара имат проблеми като неясно налягане обозначение и груб производствен процес. Ако носи за дълго време, това ще доведе до крак дискомфорт, но това може да доведе до недостатъчно кръвоснабдяване на долната артерии на крайниците, болки в краката и дори некроза.


3. Ако използвате този "кльощава крака" в дългосрочен план все още, все още има някои риск за здравето. За пример повърхностна вена на долната част на крака ще бъде сплескан, които ще повлияят на оригиналната функция на вената; или на кръв към долните крайници ще бъде недостатъчно, и крака ще бъде болезнено.


4. за хора, които са пушили дълго време, имат висока кръвна захар, високо кръвно налягане или високо кръвно мазнини, кръвта им плантарна артерия доставки, себе си не е добра и дългосрочна употреба без ръководството на лекар и дори доведе до крайници щети за пример , на кожата, причинено от Исхемичната некроза на крайниците става черно, а болката е непоносимо, засягащи нормално ходене.