Япония разработва платинени нано лепило с анти-умора чорапи

- Aug 21, 2018-

Наскоро Центърът за популяризиране на промишлеността в Япония и университет "Токай" съвместно разработиха чорап против умората, който ефективно облекчава умората и премахва едемите, като се стреми да реши проблемите на дългогодишните професионалисти.


Това "платинено нано-лепливо влакно против умора чорап" е различно от чорапите против умора, които обикновено отстраняват отока чрез натискане. Той добавя платинови наноколоидни съставки към влакното, за да стимулира парасимпатиковите нерви, за да възстанови циркулационната функция на организма. Той постига първия път в света, без да разчита на екструзия, за да намали умората.


За да се реши проблемът с плътността и комфорта на чорапите, този чорап срещу умора приема специален метод на тъкане. Въпреки че е напълно увит, не се чувства потискащ и удобен за носене. Чорапите също използват антибактериална и дезодорираща технология, която може да се носи в почивка през нощта, за да почива уморените крака. Дългогодишния професионалист може да го изпробва.