Познаване на варикозни чорапи

- Aug 13, 2018-

Какви са симптомите на разширените вени? Как да се лекувате без да оставяте белези? С тези въпроси нека първо да разберем какви са разширените вени и вените са отговорни за транспортирането на кръвта от крайниците обратно към сърцето. Венозната кръв в краката обикновено тече нагоре, но поради определени фактори затлъстяването, високата температура, заседналия и дългият стадий ще доведат до намаляване на венозното напрежение и кръвта застане във вените, причинявайки разширяване на вените.


Разширените вени не са просто заболяване. Това може да бъде само симптом и една от основните прояви на други сериозни заболявания. Например: дълбока венозна тромбоза, дълбока венозна малформация, дълбока венозна недостатъчност, вродена вакулна болест, синдром на венге кава, синдром на Budd-Chiari, артериовенозна фистула и т.н. Поради това варикозните вени не са прости. За разширените вени е необходимо да се установи причината и да се предприемат съответните мерки за лечение.


При обикновените разширени вени телетата обикновено не са подути и варикозните вени, причинени от други причини, обикновено са съпроводени от общи симптоми като сърбеж, склероза на кожата, пигментация, екзема и дори язви.


Какви са симптомите на разширените вени? Всъщност, все още има много усложнения на разширените вени. Тя включва главно следното:


1, тромбофлебит: бавен приток на кръв в разширени вени, склонен към тромбофлебит. Характеризира се с локална болка, зачервяване и подуване на кожата на повърхността на вената, ивици на храчки, нежност и по-голям обхват на треска.


2, екзема: най-често се намира в областта на ботушите на краката, поради венозна хипоксия, причинена от силен сърбеж, локален ексудат, лесно вторично стафилококов или стрептококова инфекция.


3. Хронични язви: най-често срещаното усложнение. Той се проявява предимно в предния медиален аспект на долния крак и глезена.


4, остро кръвотечение: причинено от разкъсване на разширени вени, поради високо венозно налягане, стената на вените е нееластична, кръвотечението е трудно да се спре.


Как да се лекуваме варикозните вени без да оставяте белези? За лечението на разширени вени медицинските учени никога не са спирали да изследват и изследват. Според етиологията и патологията на разширените вени експертната група на Шанхай Xinke Varicose Vasel Research Centre се основава на предимствата на различните методи на лечение, като същевременно избягва недостатъците на други методи на лечение. След години на задълбочено изследване и клинично приложение въвеждането на US "S-EVLT" клетъчна лазерна терапия и използването на тази терапия в клиничното, еднократно лечение на разширени вени е направило добро нещо за много пациенти с разширени вени, е лекувана успешно за близо 10 000 пациенти. Може да се постигне пълно излекуване. Няма белези, няма странични ефекти, няма повторение след лечение; пациентите без болка по време на лечението, кратък престой в болница, не засягат нормалната работа и живот.