Панталони за избор на панталони

- Aug 23, 2018-

1, дрехи с близко облекло или първо да сте сигурни


Съгласно националните текстилни и други стандарти за текстилна хигиена текстилите са разделени на три категории: А, В и В. Те са бебешки продукти, продукти, които директно докосват кожата и продукти, които не са в пряк контакт с кожата. Калците са облекло, което е близо до тялото. Стандарти клас Б и по-горе.


Купете гамаши трябва да се опитате да избегнете разпространението на стоки и стоки без официални търговски марки и да не избирате красиво покрити крака. Неквалифицираните крака ще доведат до прекомерен свободен формалдехид, причинявайки алергични симптоми като сърбеж на кожата, зачервяване и подуване и дори намален трахеит и имунитет.


2, изберете leggings, първо погледнете материала


За да се постигне ефектът от самоусъвършенстването, много ботуши имат добра еластичност. Ако еластичността не е достатъчно добра, тя ще бъде прекалено стегната, когато се носи, или ще бъде твърде свободна. Еластичността на краката се дължи предимно на компонента на материала. Ако качеството на гащите, съдържащи голямо количество спандекс, е по-лошо, лесно е да се раздразнят кожата и да се увеличи рискът от кожни алергии. При пациенти с измръзване може да причини влошаване на измръзването.


От гледна точка на здравето, най-добре е да изберете по-удобни памучни корнизи. Деветстотин стилове или стилове на пола могат да направят памучния материал не подут и да се опитат да избират онези чисти памучни корнизи с тъмно оцветени шевове и вертикални цветни блокове, които също могат да постигнат целта за отслабване.


3, работа с гамаши е много важно да се поберат


Работата на leggings, едната е да погледнете дизайна на талията, да изберете еластични крака, най-добре е да имате разширена талия на дизайна, ще бъде по-удобна за носене и не е лесно да има следа. За да изпробвате еластичността на талията, трябва само да хванете краищата, за да се протягате, да видите дали отскокът е добър, а еластичността на опъна е лесна.


На второ място, зависи от това дали шевовете са равни и дали има разпръснати линии, които определят дали краката са красиви и удобни за носене.


И накрая, трябва да се монтират коланите, ММ да не чувстват, че кожусите са гъвкави и точките на мазнините изглеждат способни да носят. Носенето на гама има подходящ диапазон, не всеки е подходящ, прекалено затлъстял или твърде тънък, не само че няма естетика, но и боли здравето.