Мъжки чорапи и сандали също може да бъде модерен

- May 21, 2018-

Три години преди в статия в списание титулуван "мъжете просто не могат да носят сандали," статия прочетете как чичо на Съединените щати използват чифт сандали добре изглеждащ, добре изглеждащ проба. Носят газ поле, което ви привлича. Черен лак закъсал сандали трябваше да добавите един чифт сиви памучни чорапи, които имали hairballs, така че мъжки сандали и чорапи естествено ще бъде упрекнат прави мъжете рак, и гали пръстите светлина изглеждаше да бъде малък, пресни шаблон:


По това време миналата година ние обсъдихме как жени избра един чифт атрактивен чорапи на вътрешния слой на сандали да опрости процеса на рокля нагоре и да влезе на модна Прага. Най-интуитивен начин да научите е да се види как Риана я носи. Не само тя има добри чорап, тя също е творчески директор на марката на позиция, позиция и дизайни графити стил чорапи.


Връщайки се към прави мъжете рак предложение, тези, които обръщат внимание на модата ще откриете, че от Калвин Клайн да черница в мъжки и женска конференция на серията 2016 пролет-лято, дори Версаче е като добър поглед към сандал чорапи. Гледайки различни марки поставени заедно редица шоу версии на една и съща рокля, ще разберем, че това не е по вина на чорапи и сандали.


За пример ЗАРА, който последва голяма тенденция, имаше поредица от мъжки сандали и сиви чорапи в последния месец:


Поставени под общия микс, има много повече причини, защо можете да простя мъжки памучни чорапи. Следователно прави мъжете рак предложение на облечен чорапи през лятото не е по вина на хладно чехли. В крайна сметка прави мъжете в изстрел са мързеливи, за да подредите, не обличам.