Мъжки чорапи с препоръка - Играйте чорапи

- Aug 16, 2018-

В допълнение към тези фиксирани стилове и модели, той също е чудесен избор да изберете някои чорапи с игрив цветен модел в съвпадането на чорапи. На Instagram има тема, наречена #Shoe Sock Combo #, която може просто и грубо да се разбира като "обувки и чорапи" на китайски език. В този метод на носене, чорапи и обувки може да се каже, че е едно и цяло, с висока цялостна координация, ключът е достатъчно кокетни, поставени върху него, вие сте център на света. Това изисква моделът на чорапите да бъде нов, творчески и достатъчно, за да привлече вниманието на хората.

3 чорапа от Odd Pears. Odd Pears, творческа марка от Австралия, е родена през 2013 г. Тя е млада и нова марка. Въпреки че започна със закъснение, тя се превърна в лидер в производството на чорапи с уникалния си дизайн на контрастни цветове. От самото си създаване, Odd Pears продава само чорапи и е проектирана да се отличава с геометрични форми и смели цветове. "Продажбата само на три чорапа" е най-голямата особеност на марката: две изглеждат еднакви, а другата е комбинация от противоположния цвят, така че умната комбинация може да направи група чорапи да имат два начина да носят. Дизайнерът и основателят на марката, Брок Скайс, има характерно лично докосване на всеки чорап. От цветни точки, до модерни оригинални линии и абстрактна геометрия, независимо дали е скейтборд тийнейджър, който обича улицата или млад художник, той е подходящ за тази марка.

Strathcona Чорапогащи е марка за чорапи, създадена от канадския художник Ryley O'Byrne през 2010 година. Въпреки че започна късно, това е марка ниша, която е проектирана и проектирана! Динамични модели и разнообразие от цветя и птици като материал, най-продаваната точка на Strathcona Stockings е неговият ръчно рисуван модел. За да се гарантира високото качество на чорапите, чорапите на марката са с ограничено производство, така че цената е по-висока от средната за чорапите, цената на всяка чифт чорапи е около 36 долара.

В допълнение, щастливи чорапи, които бяха носени от Пенг Юкси. От самото си създаване през 2008 г. тя е била само няколко години, а щастливите чорапи са претърсили света. Защо е така? Цветовете са ярки и богати, моделите са много, а изборът е голям; плюс ролковите панталони са се превърнали в най-популярния начин на облекчение през последните две години, Happy Socks се превърна в крайното докосване, плюс точки.