Отвори чорапи магазин продават чорапи правят алтернативни бизнес възможности

- May 21, 2018-

С младите хора, гони мода чорапи микс и мач се превърна в тенденция. В чорап магазин в Съединените щати там вече не е един чифт чорапи да бъдат продадени. Чорапи на магазина се продават само, и продажбата на единични чорапи продължава да процъфтява. Защо е това?


Всеки чорап тук има класически дизайн с полка точки, райета, сърца, цветя или вълни. Има четири серия: "традиционни серия", "невероятно серия", "авангарден серия" и "хумор серия". . В допълнение всяка чорап има специален номер, като например "Невероятния No. 4", или "Авангард No. 25", така че лесно да събира чорапи, като събиране на бейзболни картички, Макдоналдс малки играчки, което накара хората да купуват все повече и повече искат да купят. Ако имате пълен набор от 134 чорапи, можете да създадете 8911 мачове. Представете си следния сценарий - достатъчно е човек да носят 24 последователни години, всеки ден е-повтори комбинация; Можете също така да носят 67 последователни дни, не трябва да мият чорапи.


Целева група: Fashionistas


На целевите клиенти на тези магазини са тези, които не са импулсивни на така наречените "последователен" и "симетрични" модни правила. Следователно продават чорапи не е нужно да бъде сравнен с упътване. Как да отговарят на тях, и колко хора ги носят, има много възможности.


Местоположение: трябва да се намери добро местоположение


Витрина е много важен фактор. Най-добрият вариант е да има много хора и много места за пазаруване. Общността-тип магазини не са подходящи за отваряне на такива магазини за чорапи, защото такива магазини са водещи мода, и тя се нуждае от голям брой млади и модерен потребителски групи.


Продажби: Означава да бъдеш роман


Препоръчително е да купуват все повече и повече отстъпки, чорапи, използвайки 1,3,5,7, и т.н. при единична опаковка. В допълнение, магазинери и продажби персонал трябва да бъдат "тествани от тялото," носят собствените микс и мач чорапи, носенето им да видите клиенти, като живо табела.