Няколко изисквания за етикет за бизнес чорапи

- Aug 23, 2018-

1. Съдържанието на естествени влакна в бизнес чорапите трябва да е над 60%. Естествените влакна включват памук, коноп и черническа коприна. В момента основната суровина за висококачествени бизнес чорапи в страната и чужбина е мерсеризиран памук. Той има не само естествените характеристики на абсорбцията на влага от чист памук и вентилацията, но също така има предимствата на гладка и гладка, мека и антибръчкана и има добри разходи.


2, бизнес чорапите трябва да са леко еластични, чорапите са гладки, леко блестящи. Не се изплитайте или се появяват повече бръчки, тъмни и скучни.


3, цветът на бизнес чорапите е ключът, първо изисква монохромен, без жакард, печат или други модели. Това е така, защото здравите цветни чорапи за бизнес могат най-добре да издържат на формалното и сериозно чувство. На второ място, изисква се непрозрачност. Носете същото или близко до цвета на панталоните и обувките. Цветът на бизнес чорапите е най-добре между панталоните и обувките, а именно: цветът е по-дълбок от панталоните, цветът е по-лек от обувките или цвят на панталоните и обувките.


4, дължината на бизнес чорапи, основното правило е в нормални нормални условия (като седни, крака, клякам), не може да разкрие месото на краката. Обикновено се изисква да бъде най-малко половината от телето. Повечето от китайците смятат, че чорапите са тъмни памучни чорапи, така че много от тях са обикновени чорапи. Когато седнат на краката, месото излиза, което се отразява на външния вид. Има голяма разлика между обикновените чорапи и официалните чорапи. Чорапите на обикновените чорапи са хлабави и къси, а повечето от тях са сравнително къси, обикновено в по-късата част на глезена. Лесно е да паднете, когато ходите по пътя, а чорапите обикновено са здрави или се използват за удължаване на разширените чорапи, което може ефективно да намали вероятността от падане. От друга страна, много чуждестранни хлебарки използват мъжки жартиери, за да предпазят чорапите от падане.