Чорапа устата също е място за избор на чорапи, за да обръщате внимание на

- Apr 16, 2018-

Знаете ли как да изберете чорапи? Какво е основното място за избор на чорапи? Всъщност чорапите в устата също са добри и лоши. Знаете ли как да разберете?

Близки и възрастни братя трябва да бъдат по-внимателни, тъй като този тип хора често имат различна степен на хиперлипидемия, артериосклероза, изтласкване на глезените на глезените често причиняват високо кръвно налягане, сериозни и дори предизвикват сърдечни заболявания. Долните крайници и краката на пациентите с диабет често имат различна степен на кръвообращение, а плътността на чорапите не е същата като "падащия камък", който просто индуцира или утежнява диабетното стъпало.


Глезенът е важен вход към кръвообращението на крака. Ако чорапите са хлабави и подходящи, венозната кръв може да се върне обратно към сърцето гладко през глезена. Ако чораповата уста е прекалено стегната, венозната кръв на сърцето ще застане близо до глезена, което ще влоши сърцето, ще продължи и дори ще доведе до високо кръвно налягане. Хората често се чувстват студени крака, може да бъде твърде стегнат причината за чорапите, тя е от артериалната кръв не може да достигне краката във времето, което води до образуване на метаболизма на краката на част от формацията. Освен това твърде тесните чорапи също ще причинят удебеляване на кожухарния слой на краката и ще станат груби и сухи. Това ще доведе до дълги години удар и подложки.


Ето защо, когато избираме чорапи, трябва да обърнем повече внимание на стягането на чорапите. Чорапи, които са закупени сега, ако чорапите са твърде стегнати, е възможно да се използват парни ютии за бързо увеличаване на чорапите. Конкретният метод е: първо, използвайте мекия владетел, за да измерите периметъра на глезена, след което потърсете средна ширина, за да се откажете от картонената кутия, поставете устата на чорапите според качеството на чорапите, задайте температурата на електрическа ютия, тихо гладене в устата на чорапите от двете страни, така че стягането на чорапите може да се разхлаби много.