Чорапи също стават модна индустрия, иновациите трябва да ходят по-далеч

- Aug 17, 2018-

Като единствената известна изложба за маркови чорапи в света, 7-ият Китайски (Шанхай) Международен панаир за изработка на чорапогащи, проведен в изложбената зала Шанхай, привлече повече от 500 компании от националната и международната индустрия за чорапи, които да участват в изложбата. Има повече от 3000 професионални чуждестранни купувачи, а информацията, разкрита на изложбата, е по-достоен за внимание.


На първо място, чорапите се превръщат в "маркер" на индекса на икономическия просперитет. Световната икономика е в дъното, а продажбите на чорапи в различни страни са по-добри, точно както "ефекта на червилото". От миналата година цветът на чорапите е ярък и ярък. В Япония и Съединените щати най-популярните чорапи са неонови и флуоресцентни, които са приемливи за потребителите от всички възрасти. Това явление се разглежда като икономическо възстановяване. Omen, тази тенденция засяга и битовите потребители.


Второ, все по-добре познати чуждестранни марки се подготвят или са влезли на китайския пазар. Американската асоциация за чорапогащи изучава как да въведе най-голямата марка чорапи в Съединените щати в Китай. Големите обувки в света, чорапите Crocs и аксесоарите ще влязат в Китай през пролетта и лятото тази година. Японската кооперативна федерация на индустриалната кооперация в префектурата на Япония в Япония миналата година Разширявайки китайския пазар, изящните чорапи, донесени от тях, все още са много популярни.


В допълнение, чорапите обръщат повече внимание на тъканите и след третирането, втриването на влага и топлата антибактериална дезодоризация, разнообразието от естествени влакна е популярно, се появяват функционални чорапи, като анти-диабетични чорапи, анти-венозни чорапи, различни спортни потопени чорапи , Чорапи започнаха да въвеждат концепцията за бижута, ръкавици, шалове, шапки, чанти дизайн и продажби заедно, най-бързо развиващите се чорапогащи, най-привлекателни са показалеца ултра-тънки ръкавици сензорен екран.


Репортерът се оплаква, че чорапите са се превърнали в модна индустрия. Докато "семейството" чорапи нараства бързо, той също така е чул трудностите на много производители на домашни чорапи. Те казаха, че най-големият проблем с продажбите на домашни чорапи е, че универсалният магазин изрита чорапите в супермаркета. Чорапите са проектирани да бъдат по-деликатни и красиви. Те също така се превръщат в консумативи с ниска стойност, без никакъв клас и без вкус. Най-пряката последица е, че чуждестранните марки са освободили пазарното пространство.


Разбираемо е, че Китай винаги е бил най-големият производител на чорапи в света, с годишна продукция от повече от 16 милиарда двойки, стойност на продукцията над 30 милиарда юана и доход от над 22 милиарда юана. Износът е предимно в Европа, Америка и Япония. Въпреки това памучните чорапи, които понастоящем се продават на тези пазари, намаляват и чорапите от химически влакна се покачват. Макар че те все още са "номер едно в света" в един литър и една капка, ако компаниите искат да се утвърдят на международния пазар, те трябва да продължат да правят нововъведения и да създават идеи.


Sun Yiren, председател на Shanghai Aigu Needle Textile Co., Ltd., заяви пред репортери, че дизайнът на компанията за износ в САЩ следващата година е завършен. Търговците все още добавят ярки и ярки продукти, популярни тази пролет. За да наваксат продажния сезон, те също така изискват въздушни пратки. Това вече е Третият път, за да се изпълни поръчката, първите два пъти през втората половина на миналата година, фантазия е, че Aigu дизайн продукти отговарят на американската модна тенденция.


Репортерът научи на изложението, че през последните две години Агигу е прикачило много предприятия към трансформацията и иновациите. Баскетболните чорапи на чорапите Джилин Ляоюан са влезли в НБА. Fujian Red Ruixing е разработил "Сребърен пазител" нано антибактериални чорапи, Zhejiang University. Tang чорапи стартира седем основни инициативи за създаване на "чорап превозвач на летателни апарати", Langsha чорапи индустрия разшири картата на платформата за електронна търговия ...


Чорапите се превръщат в връхна точка на дрехите, а конкуренцията на пазара става все по-интензивна. Само един нов кръг от състезания се присъедини към "Отвъдморския легион". Японските компании въвеждат чорапи от висок клас, за да се конкурират за пазарен дял. Индийските и пакистанските компании въвеждат нискочестотни чорапи за обработка на поръчки. Китайски компании искат Все още има много да се направи, за да се запази позицията и конкурентоспособността в света на чорапите. Надяваме се, че непрекъснатото стартиране на иновативни чорапи ще даде възможност на компаниите да продължат.