Чорапи също трябва да бъдат съобразени

- Aug 24, 2018-

"Тази индивидуална услуга е много популярен сред спортните стоки компании." Разбираемо е, че на компанията плетиво чорапи промишленост изследвания продуктите произведени съгласно атрибутите на спортни стоки предприятие марка, и тази персонализирана услуга плаща повече внимание на подобряването на подробности за продукта. . Разбираемо е, че всяка двойка плета чорапи в ревизия чорапи индустрия трябва да извърши всестранно тестове като стерилизация, ароматизиране и усвояване пот.

В контекста на общо взето незадоволително дни в производството на домашни спортно миналата година поръчки за трикотаж промишленост Jinshi в Jinjiang са излезе на преден план. По същото време редица известни предприятия в страната и чужбина са станали дългосрочни партньори на производството на трикотаж.

"За една млада и динамична компания като индустрията на трикотаж, продуктова диференциация е ключът към развитието на компанията." Джи Hongshi, председател на компанията трикотаж промишленост, каза автора откровено: "Има много производители на трикотажни чорапи в момента." Начинът на мислене е втвърдила, и много производители на трикотажни изделия не са достатъчно задълбочено, за да се разбере спортни чорапи. Това е трудно да се "специализират, фини и изящни"."

Такава услуга "сляпа зона" просто запазено място за оцеляването и развитието на производството на трикотаж. Следователно в началото на създаването си, компанията плетене на чорапи индустрия ще се съсредоточи върху развитието на спортни стоки предприятия и само се "спортни доставчик."

В действителност зад диференциация, тя отразява на иновациите страна на индустрията на ревизия чорапи. В очите на Джи Hongxia, предприятията трябва да застъпи предоставянето на персонализирани услуги за спортни стоки предприятия, специално разработени продукти за спортни стоки, фирми: изпълнителите на спортни услуги специални услуги, тоест, според нуждите на спортни услуги групи за сервиз на клиента, индивидуална услуга.

Не само това, плетиво чорапи на промишлеността плета чорапи също ще бъдат интегрирани в различни цветове, стилове, форми, функции и дизайн стилове според атрибутите на различни спортни стоки компания марки, което се равнява на марката.

"Например, ако компанията клиент се основава главно на външен стил, тогава ние ще приспособим продуктите чорапи външни продукти. Персонализирани услуги, пригодени за спортни стоки, фирми е несравнимо с други плетиво чорапи фирми в Jinjiang. " Джи Hongxia казал автора.

На крак Масаж чорапи са най-новото развитие на чорапи за здравни грижи масаж в производството на чорапи на ревизия, които могат да бъдат широко използвани в областта на развлекателните спортове. Според докладите долната част на продукта се прави от силиконов материал, и на видни dot дизайн напълно стимулира различните точки на стъпалото на крака.

"Не само да подножието Масаж, но също консумират излишната топлина. Носенето чорап за 1 км, количеството топлина консумира е еквивалентно на ходене на 5 км." Джи Hongxia каза автора, че продуктът включва много напреднали технологии, не само с масаж функция. Тя също има характеристиките на стерилизация, усвояване пот, ароматизиране и силен земята докосване.