Чорапи са задължителни за масите

- Aug 13, 2018-

Чорапите са задължителни за масите, а потреблението е невероятно. Според статистиката търсенето на домашни памучни чорапи е около 1,8 милиарда двойки годишно и се увеличава с 8% до 10%; годишното търсене на международния пазар е около 1 милиард до 1,5 милиарда двойки, а ръстът на търсенето е 3%. Освен това от потреблението може да се види, че търсенето на пазара в средна и висока степен непрекъснато се увеличава. "Пътуване от хиляда мили започва с една стъпка" е ходенето и преследването на хора. Днес чорапите, на които хората обръщат внимание, в допълнение към традиционните защитени от студа и топлозащитни функции, също изискват появата на мода, комфорт и функционалност, тези елементи могат да бъдат известни от комуникацията на думите на устата между потребителите ,

Функционалните спортни чорапи през този сезон за спортните са наистина невероятни. В мачовете на Световното първенство в Бразилия холандският отбор спечели 3 мача, а представянето на 3 гола и 1 асистент на Питър Побан беше впечатляващо. Според Робен имам добра тайна: "Моето състояние е много добро, но това трябва да бъде благодарение на чорапите, които нося. Чорапите могат да ми помогнат да се свържа по-добре с дъното на обувките, така че моят център на тежестта да бъде запазен стабилна. "

Съобщава се, че Робен носеше нов тип чорапи в тази Световна купа. Дъното на чорапите не е гладко, но се състои от голям брой неравни частици зърно. Този дизайн несъмнено увеличава триенето между чорапите с топки и маратонките. Този дизайн изглежда прост, но решава проблемите със стабилността на играчите по време на високоскоростното движение. Особено за Робен, играч, който е бърз и добър в използването на прикрита технология, такива чорапи несъмнено ще направят играта още по-силна.

Излишно е да се каже, че търсенето определя жизнеността на продукта. Не пренебрегвайте тази малка чифт чорапи, вероятно ще предизвика революция в "умното" поле. Heapsylon Company на САЩ пусна чифт магически "умни чорапи", които могат да накарат хората да станат "танцови майстори" и "спортисти". Основната концепция за дизайн на този чорап е да включи някои технологични елементи в живота на хората. Хората могат да използват тези "умни чорапи", за да подобрят атлетиката си, като ски, футбол, колоездене и голф.

Технологията може да проникне и в различни дейности. "Веднъж имаше клиент от Аржентина, който използва" умни чорапи ", за да подобри уменията си за танго", казва Дейвид Вагино, ръководител на Heapsylon. Тези "умни чорапи" са изработени от специални влакна, които наблюдават движението на крака. Сензорът на чорапа може да записва всяко движение и да записва условия на околната среда, като температура, височина и терен, и след това да предава информацията на смартфона на потребителя чрез трансмитера на глезенната гривна.

От друга страна, вътрешният пазар за трикотаж, марката чорапи не е добра, изборът на пространство за потребителите е много малък, цената и качеството не са много задоволителни. Изправени пред настоящата ситуация на асиметрия в търсенето и предлагането, потребителите очакват разнообразие от чорапи, комфорт и функционалност. На такъв почти празен пазар нематериалният актив също допринесе за зрелостта на концепциите за потребление на марка, а ефектът на марката и моделът на канала на магазините имат по-голям пазарен потенциал. Как да се възползваме от възможността и да спечелим цялото пазарно пространство и инициатива, е въпрос, достоен за чорапската компания.