Класиране на чорапи

- Aug 23, 2018-

1. Развийте чорапите / невидимите чорапи.

Този един от многото студенти обича да носи бели обувки платно, не вижда чорапите, е бил обичан от повечето момичета и е евтин, общата пазарна цена е десет долара и три чифта. Тънки, удобни, лесни за почистване, евтини, мързеливи трябва да се носят, можете да ги изгубите, когато ги носите.


2. Чорапчета за лодки / плитки чорапи.

Това е фаворитът на повечето ученици. По същия начин, можете да носите маратонки, за да видите страничната част на чорапите, малко хладно, носещи дънки, маратонки с маратонки, чорапи с плитка уста е просто добра и удобна, пазарната цена от 5,678 броя, разбира се, е по-скъпа.


3. Чорапи с дантела.

Диапазонът от дантелени чорапи е сравнително широк, главно с дантелени странични чорапи. Тук са чорапогащните чорапи, чорапогащните чорапи, много чорапи, някои дантелени чорапи с поли, панталони, красиви и сладки. Тази цена е по-скъпа, по-добра от дузина или двадесет чифта, не е лесна за излитане, може да се носи много пъти.


4. Спортни чорапи, на върха има малка дупчица, удобна и дишаща, а вентилацията е много по-голяма от обикновените чорапи. Много спортисти, момчета, които обичат да се возят спортове, купуват спортни чорапи.


5. Чорапи / купища чорапи.

Такъв е случаят, който все повече и повече момичета са купили през последните години, без значение какво носят. Дългата тръба с панталони с широки крака е девет точки или пола, дебел колеж стил, много малки феи да купуват, пазарната цена от седем или осем двойки, но и евтини, качеството е наред, трайно.


6. Чорапи / чорапи за телета.

Мисля, че това е по-популярно сред момичетата. Много момичета купуват чифт поли, различни чорапи от различни бродерии, носят ги с пола, като японски студенти, пазарната цена е около десет или двадесет, има японски марки. По-скъпо.


7. Даже чорапи.

Дори чорапите, дантелата, но и зимата плюс кадифе, вероятно пролетта, лятото, есента и зимата, имат подходящи дамски чорапи. Разбира се, дори и чорапите са по-популярни сред момичетата и има различна степен на дебелина .