Чорапи обичат Стария Буш

- Aug 14, 2018-

Аз съм "контрол на чорапите", каза Буш в писмо до поддръжници. "Колкото по-ярък е цветът, толкова по-преувеличен е моделът, толкова повече дизайна е по-различен от начина, по който го харесвам. Когато изляза, хората винаги забелязват първите ми чорапи и ми харесва. - Чорапите, които продавам сега, са такива. Ако ги носите, други ще ви забележат. - каза старият Буш.

"Първият финансов всекидневник" репортер видя тези чорапи в Републиканския национален комитет на "Капитол Хил", един от които наистина кара хората да блестят, защото ярките му цветове са наистина "очи". Това са чифт оранжеви, ярко жълти, тревисто зелени и тъмносини ивици, бродирани с логото на републиканския слон в чорапа, а сред чорапите има памучни чорапи, подписани от стария Буш, и поради голямата еластичност , така че са подходящи мъжете и жените. В момента цената на чифт чорапи е поне $ 35.

"Чорапите скоро ще бъдат отвлечени", каза председателят на Републиканския национален комитет Pribbus в Twitter.

Любовта на "чорапите" на стария Буш често се заснема от фотожурналиста на Белия дом. Трябва да се каже, че всеки път, когато дава на стария Буш облик на лицето си, той също ще носи чорапи, за да направи близък план и по думите на репортера "чорапите му никога няма да ви позволят надолу. "

Буш, който сега е в инвалидна количка, винаги показва своите чорапи, когато се появява по различни поводи: Когато отвори библиотеката на Буш миналата година, Буш носеше чифт ярки розови чорапи и участваше в Хюстън. По време на празненството Стар Буш и десетки мажоретки носеха чорапи в американски флаг като групова снимка. Когато публично изглеждаше, че подкрепя републиканския кандидат за президент Ромни, Буш носеше чифт лавандулови чорапи. Докато присъства на премиерата на филма си "41", Буш носеше чифт чорапи от червеникавокафяв цвят.

Най-преувеличено е, че в едно събитие в Хюстън миналия февруари Буш носеше чифт червени и сини чорапи и имаше собствена глава в чорапа.

В писмо до привърженици Буш каза, че е съгласен с искането на Републиканския национален комитет за набиране на средства, защото се съгласи да използва "чорапния елемент" за набиране на средства. "Бях много доволен, защото избраха да създадат ограничено издание на републиканското лого" Eleph "за междинните избори. Можете да купите не само специалните чорапи, но и републиканските средни избори за $ 35. Кампанията е много важна за изпращането на членове на Републиканската партия от местните служби в офисите на Конгреса ", каза Буш.

В решаващия момент в междинната предизборна кампания на Конгреса на САЩ през 2014 г. демократичните и републиканските двупартийни състезания за набиране на средства станаха все по-ожесточени. За да помогне на републиканския национален комитет да събере средства в избори, 41-ият президент на Съединените щати, 90-годишният Буш, продава собствените си подписани чорапи, всички използвани за подкрепа на републиканската средна предизборна кампания.

На предстоящите средносрочни избори републиканската партия се ангажира да продължи да задържа мнозинството от Камарата на представителите и се опитва да си възвърне контрола над Сената.