Някои съществителни, свързани с еластични чорапи

- Sep 03, 2018-

В рекламата на "изгаряне на чорапи за изгаряне на мазнини" често могат да се видят термините "диамантени тъкани" и "даннеев коефициент". Какъв е истинският им смисъл?


Въпрос: Моделът на еластичните чорапи съдържа буквата "D", като например 480D, 420D, какво означава това?


А: 480D или 420D често се виждат на чорапите, продавани на пазара. "D" е съкращение на единицата denier "Denier", която се определя като теглото на 9000 метра влакно в грамове. Финността е фиксирана дължина и колкото по-голяма е стойността "D", толкова по-дебела е влакното. По принцип се отнася до дебелината на чорапите. Колкото по-голямо е числото пред D, толкова по-дебели са чорапите и натискът върху чорапите не е задължително свързан.


Въпрос: Някои от "изгорелите мазнини за чорапи", продавани в интернет, се наричат тъкани от италиански диаманти. Какви са предимствата на процеса?


О: Процесът на тъкане на ромбове е процесът на тъканна структура, която е тъканта на нашите общи тъкани мрежи. Процесът на тъкане се характеризира с характеристиките на плетената тъкан, която не е лесна за разсейване, отколкото обикновената чорап.


Въпрос: Има ли съответен стандарт за еластични чорапи (чорапи под налягане)?


О: В момента има 3 вида чорапи, които изпълняват стандартите: "Чорапи" FZ / T73001-2008, FZ / T73037-2010 "Плетени спортни чорапи" и FZ / T73031-2009 "Stressing Socks" мазнина stovepipe "Стандартът на чорапи.


FZ / T73031-2009 Изисквания за "компресионни чорапи": градиентът на натиска от чатала до чорапа намалява, носи чувство на натиск при носене и чувство на спокойствие по време на тренировка. Точките за оценка включват: бедрото на бедрото, средното бедро, хомосексуалната раменна кост, долната част на коляното, максималната обиколка на прасеца, ахилесовото сухожилие и телесния мускулен преход и обиколката на глезена. Налягането е от 8 до 20 мм. Висока живачна колона