Шведската чорап за чорапи HAPPY SOCKS вдъхва радост и качество в Китай

- Aug 17, 2018-

През 2008 г. в мрачната шведска Април, мечта за чорапи се роди мълчаливо. Творческият екип на "Happy Socks" постави концепцията за радостния цвят на практика в малкия парк в центъра на Сдемого, с неговите черешови дървета и боровинки. Неговите продукти се използват в стил и дизайн. Разнообразие от пресни комбинации, качество на преследването на най-високо ниво на преследване.

"Роден за да се види" е концепцията, която тази международна марка иска да предаде на потребителите. Чорапите също могат да бъдат моден аксесоар и да станат важен елемент, който ви прави моден фокус. Чорапите вече не са скрити в обувките или скрити в панталоните, но са изложени навън, което позволява на цветните да се движат безскрупулно. Честит чорапи е естествен разкривач, не трябва да бъде скрит, то е най-доброто ви разкрасяване, позволява да показвате стила си. Поставете цветните чорапи, за да можете незабавно да озарявате от лекото износване, различни поводи, различни стилове и различни умствени изгледи, и да намерите най-подходящия спътник за краката си. Happy Socks настоява за своята оригиналност, което я прави моделен модел за модни чорапи и единствената марка чорапи, която може да стъпи на международната модна сцена.


"Привеждане на радост и качество във всеки ъгъл на света"


- щастливи чорапи щастливи чорапи


Само за три години и половина, тази шведска модна марка чорапи обхваща повече от 3000 магазина в повече от 50 страни по света. Що се отнася до Европа и Съединените щати, до Япония Исетан и Хонконг Лейн Крауфорд са изпълнени с радостта от Happy чорапи.

VIKTOR TELL, творческият директор на Happy Socks, обича най-вече забавните и цветни модели и дизайни. Неговото дело "Всичко Play, No Work" напълно отразява душата си за марката Happy Socks: да се подсилва простият и забравен ежедневен обект в забавен и забавен дизайн. Модни продукти.


MIKAEL S? DERLINDH, главен изпълнителен директор на Happy Socks, е добър приятел на Виктор в продължение на много години. Доставянето на марка от нищо до дома, до всеки ъгъл на света, е движещата сила зад неговата трансформация и неговата страст към съсредоточаване върху разработването на един продукт. Застъпничество за оригиналност и отдаване под наем е основната движеща сила на Happy чорапи.