Деформацията на чорапи

- Aug 16, 2018-

Чорапи се носят всеки ден, но тяхната естетика и комфорт никога не са били взети на сериозно. Днешната мода тълпата постепенно се променя на "отношението" на чорапи и започва да се обърне внимание на проектирането и носенето на чорапи.

Репортер на разследването установи, че много марки започнаха много странни чорапи според нуждите на обществото, като "три двойки от тези" на "погрешно чорапи", спи "спи чорапи", ергономични "десния ъгъл чорапи" и т. н. В този брой ние ще погледнете тези нови "деформации" чорапи.

Микс и мач "погрешно чорапи"

"Погрешно чорапи" е всъщност "погрешно" докато носите две чорапи, които изглеждат подобни и различни. Това също е един много интересен начин на носене в Европа и Америка. За пример същия фон има различни модели, същия стил и различни дължини. Чорапи микс и т. н. Когато микс го, можете да използвате вашите лични предпочитания, за да създадете своя собствена личност.

Този интересен начин на обличане и вдъхновен на дизайнера вдъхновение. Дизайнерите на VCOTTON проектиран два чифта чорапи като "трите двойки". По този начин един чифт чорапи ще се появи в три различни начини за промяна. Освен "неправилно чорапи" има предимство, защото това е "три двойки и една двойка", той е вече не се страхуват, че чорапите ще бъдат загубени и един не може да се носи.

Прав ъгъл чорапи комфорт промяната от 120° до 90°

Ergonomic прав ъгъл чорапи, звучи много езотерични? На чорапи ние износване, чорапи и тялото са под ъгъл около 120 градуса. Така какъв е ефектът на превръщането на 120 градусов ъгъл в прав ъгъл?

Много приятели имат проблем на "не мога да нося чорапи": чорапи са винаги подредени по посока на пръстите на краката, което прави хората много раздразнен. В действителност това е защото токът не е достатъчно, и чорапи в глезена ще се плъзне надолу. Правоъгълен чорапи лесно да разрешите този проблем, и вече не е налице чести "чорапи". Подразбира се, че не само десния ъгъл чорапи са подходящи за такива хора в нужда, но също така и обикновените хора могат да ги носите удобно.

Двойка чорапи, двоен вход, трябва да имате за хипита

Двойка чорапи са облечени със същия стил различен размер? Много лошо. Такава нова мода не е на модния стил на днешните млади хора. Подобно и промяна е техният фаворит.

Двойка на хора, които споделят с нас: "в действителност, има много начини да отговарят на двойка чорапи. Например аз като карикатури. Аз нося приятен чорапи. Той носи сиви вълци. Понякога ние носят същия модел с различни цветове. Това е забавно да се забъркваш на два чифта чорапи, същото на двата крака! Това е смешно и много актуално! Накратко това е достатъчно да имат едни и същи елементи. Това е интересно да се опита." В действителност обичаме един друг. Народна чорапи също могат да носят на двойката израз.

Спящата чорапи, топли крака, спя добре

Спящата чорапи? Това е правилно. Носенето на чорапи по време на сън е добро за задържането краката си топли и насърчаване кръвообращението. Той е особено подходящ за възрастни хора, жени и деца със слаба конституция.

Дизайнер предполагат, че тъй като ролята на спалните чорапи е да запазите топла и удобна, материала на чорапи трябва да се съхраняват, топло и дишаща и част от чорапи не бива да се простират на краката. Проектирането аспект трябва да се опростят, защото сложни модели и съкращения не са благоприятни за разтягане на краката. Много хора ще се питат: "Да обикновени памучни чорапи се носи като спи чорапи?" Отговорът е да. Като горните условия са изпълнени, може да се постигне ефекта на водене на топло и насърчаване на сън за двата крака.