Основните тъкани от чорапи са памук, вълна и кадифе. Как ги идентифицираме?

- Aug 09, 2018-

1. Влакната като памук бързо се изгарят, когато влязат в контакт с пламъка. След като напуснат пламъка, те продължават да горят. Има миризма на гореща хартия, оставяйки малко количество сива пепел след изгаряне.

2. Когато протеиновите влакна, като вълна, са в контакт с пламъка, той ще гори бавно. Когато напусне пламъка, той също може да гори. Когато изгаря, излъчва силна миризма. След изгарянето оставя черна и свежа пепел.

3, кадифе от Япония, използването на spandex тел, използването на ултра-фин влакна (50 пъти по-тънък от косата) материал, обвити около кадифе. Кадифеът показва степента на чорапите според съдържанието на съставките. Колкото по-високо е съдържанието, толкова по-добра е еластичността. Характеристиките му: гладка и мека, много трайна, отлична еластичност, удобно прилягане, гладък външен вид


4. Характеристики на тъканите от бамбукови влакна

Суровината от прежди от бамбукови влакна е направена от висококачествени бамбукови влакна от планина на юг, а преждата от щапелни влакна, произведени от бамбукови влакна, е зелен продукт. Трикотажната тъкан и облеклото, изработени от памучна прежда, направени от суровината, очевидно се различават от памука и дървесните влакна. Уникалният стил на обикновените влакна:

Устойчивост на абразия, без топка за коса, висока абсорбция на влага, бързо изсъхване, висока пропускливост на газ, добро затваряне, гладко и пълноценно, меко, антимолекулно, антибактериално, антибактериално, хладно и комфортно. Той има отлично боядисване, ярък блясък, добър естествен антибактериален ефект и защита на околната среда и е съобразен с тенденцията на съвременните хора, преследващи здравето и комфорта.

По-специално, смесването на бамбукови влакна с други видове влакна в специфично съотношение не само отразява ефективността на други влакна, но също така напълно използва характеристиките на бамбуковите влакна, придавайки нови характеристики на плетените тъкани. Чисти и смесени прежди (смесени с различни видове различни видове влакна, като например Tencel, Modal, Полиестер от пот, отрицателен кислороден полиестер, царевични влакна, памук, акрилни влакна и т.н.), са тъканта на избора за плетени близки текстил. В тренд мода, пролетта и лятото дрехи от тъкани от бамбукови влакна са по-ефективни.