Тези три вида чорапи мълчаливо застрашават здравето на вашето дете. Не е ли твоята майка изгубена?

- Nov 05, 2018-

Времето очевидно е станало много по-студено, така че всеки се интересува дали детето е пълно и топло, но също така обръща внимание на студа на краката на детето. Всички казват, че "студът започва от краката". Ако дъното на крака не е топло, то също ще улови студа. Знаем, че не е студено, най-лесният начин е да поставиш чорапите на детето си, но знаеш ли? Всъщност, събирането на чорапи също е много конкретно, следните три вида чорапи не са подходящи за деца да носят.


Първо, има твърде много линии на чорапи

В съответните новинарски предавания често можем да видим, че децата, които са по-малко от месец, са заплетени в краката с много чорапи и накрая причиняват увреждане на нервите на кръвоносните съдове. Ето защо, когато майките избират чорапи за децата си, те трябва да държат още няколко очи и да видят дали има допълнителни линии в чорапите. Най-добре е да ги почиствате и почиствате, преди да ги носите. Ако носите чифт чорапи, когато установите, че бебето ви плаче, не забравяйте да обърнете внимание дали линията е заплетена в пръстите на краката.


Второ, чорапите са твърде плътни чорапи

Много от майките обичат да купуват по-тесни, когато купуват чорапи, и чувстват, че могат да се запалят. Всъщност това е много грешен подход. Като цяло, без значение дали е възрастен или дете, не трябва да избирате твърде плътни чорапи, защото не е благоприятно за кръвообращението на краката и дори засяга кръвообращението. Освен това, херметичността на чорапа може също така да уплътни роговия слой на кожата на крака и да предизвика корони. Следователно, независимо дали майката избира чорапи за себе си или за децата си, тя трябва да избере чорапи, които са възможно най-свободни и меки.

Ако случайно облизате чорапи с плътни чорапи, трябва леко да ги отрежете в устата на чорапите, така че да не сте много добри. Разбира се, можете да използвате и голям обект, за да държите чорапите нагоре, което ще направи чорапите по-спокойни.


Трето, тежките цветни чорапи

Знаем, че ако избледняването е по-сериозно при почистването на чорапите , чорапите трябва да са добавили много химически бои. Това е много вредно за човешкото тяло, да не говорим за нашите малки деца. Така че за такива чорапи, мама трябва да я изхвърли незабавно. Тъй като кожата на детето е много чувствителна и тези химикали са много лесно да нахлуят в здравето на детето и да причинят вреда на тялото на детето. Ето защо, когато избирате чорап, майка ми избира колкото е възможно по-светъл, чист памучен чорап.


Haining Qiangyi Трейдинг Ко ООД

bonnie@qiangyitrading.com

Http://www.qiangyisocks.com