VCOTTON памук: Полуавтоматична ера от чорапи

- Aug 17, 2018-

Поради ограниченията на технологиите и суровините, традиционните чорапи са трудни за постигане на голям напредък в структурата и полезността. Има широко разпространени проблеми като сухота, смачкване, закачване и липса на гъвкавост. В днешния развиващ се свят модните тенденции са насочени повече към чорапите. По-високите изисквания и решаването на присъщите проблеми са на първо място.


Първата стъпка в полуавтоматизацията е решаването на проблема със сушенето и пускането на чорапите "мокри". Традиционните чорапи, използващи само полиестер, са първите, които се чувстват сухи и затворени. Тъй като самите влакна са груби и твърди, те причиняват лошо докосване и блокират кожата от контакт с въздуха. На второ място, той е сух, дискомфорт, самият материал не е достатъчно гладък и вътрешната среда на чорапите е затворена, често причинява кожни проблеми като екзема и сърбеж. Чрез подобряването на материала на френския найлон, чорапите са гладки и приятни за кожата, дишащи и удобни, и придават естествена "мокра" кожа, докато се прилепват към кожата.


На второ място, автоматичното отдръпване и захващане на чорапите, традиционните чорапи нямат висока устойчивост на куките, тъй като самите полиестерни влакна нямат еластичност и пластичност, а иновациите на френския найлон правят чорапите силни. Еластичност, след издърпване, чорапите са успели да се върнат в оригиналното състояние чрез "памет", като използват високата якост на бронираните жилетки, вече не са опустошителни рани на куките, дълго може да записва формата на тялото на потребителя, да запази пластмасово тяло Ролята.


В сместа, на базата на свойствата на материалите на френския найлон и ликра, той компенсира много упорити болести на традиционните чорапи, така че чорапите могат автоматично да доведат до комфортно чувство. Модната мода изисква променливо, удобно и гъвкаво. Традиционните чорапи се добавят към френския найлон, което позволява на дизайнерите да цъфтят в чорапите, надминавайки традиционния прав и уязвим образ на чорапите, показващ по-цветни, кухи модели и текстове. По-тънки елементи от чорапи, чрез ликра влакна, за да направите чорапи, чорапи и по-хуманни, като се вземат предвид предотвратяването на повреди и неравен цвят, могат автоматично да се доближат до тялото, като по този начин осигуряват удобно износване.


Ваймиан работи усилено, за да развие нови чорапи с творческо пространство и да поеме инициативата, за да осигури на потребителите удобни чувства, като се фокусира върху най-блестящия главен герой на сцената на чорапите.