Какви цветни чорапи трябва да носи един мъж

- May 09, 2018-

Първо, цвят. Цветовите грешки са най-яркото, така че първото известие. Общият принцип е, че цветовете на панталоните, чорапите и обувките трябва да бъдат координирани. Има и една поговорка, че цветът на чорапите, като панталони или кожени обувки, всъщност не е наред. Такива като тъмни панталони, черни кожени обувки, трябва да са чисти черни чорапи ; кафяви обувки, могат да бъдат оборудвани с кафяви или тъмносиви чорапи и т.н. Що се отнася до толкова много общи черни обувки и бели чорапи , само безполезни думи, които да опишат. Носейки черни обувки и бели чорапи, само Майкъл Джексън може да приеме, защото разчита на такава рокля, за да подчертае танца на краката. Що се отнася до износването на другите, британците имат специален рейтинг: подобна рокля е като крак на магаре. Ежедневните бели чорапи могат да бъдат оборудвани само с ежедневни дрехи, могат да бъдат бели обувки, а спортните бели чорапи са подходящи само за спортни обувки.

На второ място, моделът, рокля обикновено не е оборудван с шарка, или тъмни цветни чорапи . Това е използването на обработка с двойна спринцовка, предложена триизмерна малка цветна, далечна видимост или плътен цвят. 2, ежедневно износване могат да носят колоритни чорапи, толкова дълго, колкото и координацията с дрехите и обувките на линията. Ако дрехите са фантазия, тогава чорапите ще бъдат елегантни и не оставяйте чорапите да спечелят цвета на дрехите; но ако дрехите са сравнително прости, тогава чорапите могат да имат някои модели или оживени модели, като тази година популярните европейски чорапи са бродирали малък рак, че е доста скучно. 3, спортен чорапи обикновено преувеличени модел, с големи шарки, ярки линии, за да изразят жизненост и жизненост.

Трето, чорапите от високите западни държави обикновено са по-високи от местните чорапи, защото в етикета на роклята мъжете носят косми за крака или изложени на месо, не е елегантен, еквивалентен на изчерпване на жена. За човек, облечен в костюм или ежедневни дрехи, той трябва да носи чорап с височина 22 см, за да не изчезне. Ако това е един много формален повод, рокля или рокля, то ще бъде повече тръба. Ако общото развлечение, дома, джогинг, можете да носите около 16 см къси чорапи. Ако става дума за бадминтон, тенис на маса и т.н., обикновено носят спортни чорапи с къси ръкави с размери 10см до глезена. Ако това е дом, или да носите леки обувки, както и някои специални спортове като скално катерене, препоръчваме тръбните чорапи с височина 5 см.

Четвърто, материалът на материалните чорапи трябва да бъде съчетан с дрехи. Ако е дебел вълнен или костюм костюм, тогава със съответната дебелина на памучни или вълнени чорапи. Ако носите тънки, светло костюми, трябва да носите тънки чорапи.

Пето, продуктовата фаза Ако бяхте лятна бяла риза, бяла тениска с кръгъл гърл измийте всички жълти, но също така носите, след това игнорирайте тази статия. Чорапите също са същите, но също така обръщат внимание на рафинирани спиртни напитки! Не казвайте, че го носи на счупен. Обикновено след измиване N пъти, чорапите се разхлабват и раздробяването е тънко. Трябва да се промени. Колкото по-луксозни са чорапите, толкова по-малко компоненти от химически влакна са по-малко устойчиви на износване.