Какви видове платове се използват в шалове

- Apr 16, 2018-

Шалове обикновено се използват в следните категории:

1 .: снимката е 6 momme Чифън шифон елементи от плат: обикновена тъкан, тънка, подходяща за всеки сезон. Меко и гладко ... Чувства се много елегантно ...

2. дни на cicadin сатен, фигурата е 9 м - M небе cicadin сатен, характеристики: сатен гладка, подходяща за пролетта и есента зимата три сезона, този вид плат е най-често.

3., коприна, Джо, характеристики: тъканта има малко бръчки ефект, защото на усукване. Усещането е много меко и текстура. Общата тъкан шал, на вътрешния пазар, на пазара има много продажба. Пазарът е главно 6 мм, много тънък, лошо качество. Лесно за заглушаване и 8 momme, 10 momme не са проблеми с качеството като това в процеса на печат.

4. Sang Bo (жакард), характеристиките: сатен цвете модел, жакардов модел може да се променя. Като мека, гладка и богата текстура.

5. Характеристиките му са: тъканта е фина и набръчкана, стилът на шал е много елегантен и също е един от най-често използваните тъкани от шал.

6. кърпа плат има очевидно twill, общият брой momme е относително висока, мека текстура

7. гнило цветя на Taobao (сега има много три и един гнила цветя, или пълна найлон гнила цветя, включително короната продавач) характеристики: сатен, дъното, два различни стила на плат, този стил се състои, както следва : сатенът е изработен от коприна, настилката е от естествена коприна, коприна / найлон коприна или всички найлонови коприни са различни от човешката коприна и други видове коприна по отношение на киселинна и алкална устойчивост.